ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Άνετη νίκη για την Εθνική K17 κόντρα στο Καζακστάν με 5-1.Και τώρα Γερμανία (Τρίτη 14.00) στο Παπαχαραλάμπειο

Πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της επί του Καζακστάν με το ίδιο σκορ που είχε επιβληθεί και επί των Αζέρων (5-1) η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κ17 κατάφερε να προκριθεί στην Elite round

H ομάδα του Τάσου Θέου δεν κατάφερε να αντιμετώπισει πρόβλημα ούτε σ’αυτό το παιγνίδι,διπλασιάζοντας τις νίκες της στον 9ο όμιλο των προκριματικών αγώνων για το Ευρωπαικό πρωτάθλημα.

Μόλις στο 5′, ο Λιάτσος άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Όμως με την έναρξη της επανάληψης, η Ελλάδα έφτασε στο 2-0 στο 48′ με τον Κούτσια, πριν το Καζακστάν μειώσει σε 2-1 στο 77′ με τον Αζάτοβ.

Τα τρία επόμενα γκολ της Ελλάδας, σημειώθηκαν από το 81′ έως το 93′! Πρώτα ο Λιάτσος με δεύτερο προσωπικό τέρμα έκανε το 3-1, με τον Κίτσο στο 86′ να γράφει το 4-1 και τον Χριστόπουλο στο 93′ να διαμορφώνει το τελικό 5-1.

Η Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη 19 Νοεμβρίου, αντιμετωπίζει στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου τη Γερμανία σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν ήδη προκριθεί στην Elite Round,ωστόσο θα πρέπει οι Έλληνες φίλαθλοι να παρευρεθούν και να ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που αποτελεί αναμφίβολα το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...