ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Τα σενάρια της νέας δημοτικής σύνθεσης – Ενισχυμένος ο Γ.Σύψας – Σταθερές αξίες Καρακώστας-Κοτσανάς

-Ποια ονόματα “παίζουν” που ;

-Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις σύμφωνα με πληροφορίες 

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ  πληροφορίες αναβαθμισμένος αναμένεται να βγει από τον ανασχηματισμό της δημοτικής πλειοψηφίας ο Γ.Σύψας.

Ο μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών,αναμένεται να αναλάβει την καυτή πατάτα του τμήματος οικονομικών με αρμοδιότητες επίσης του τομέα τουρισμού,άθλησης και παιδείας.Στην ευθύνη του αναμένται να είναι και ο έλεγχος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος,ενώ διορίζεται και ως πρόεδρος της επιτροπής ποιότητας ζωής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,τη θέση του κρατά ο Ανδ.Κοτσανάς στο περιβάλλον,ο Κ.Καρακώστας στις τεχνικές υπηρεσίες,ενώ πάντα οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν η μοναδική δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας Αγγ. Σμπούκη να αναλαμβάνει την αντιδημαρχία διοικητικών υπηρεσιών.

Στον τομέα του Πολιτισμού πηγαίνει ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ.Σιαμαντάς,έχοντας στην ευθύνη του παράλληλα και τον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.

Ο Π.Κονίδας αναλαμβάνει την Κοινωφελή του δήμου στη θέση του κατά γενική ομολογία επιτυχημένου πρώην προέδρου Κ.Νούλα,η θέση του προεδρου της Αιτωλικής είναι ένα πεδίο ανοιχτό για την ώρα,ανάμεσα σε Σιαμαντά και Σύψα,αντιδήμαρχος Ορεινών ενοτήτων σύμφωνα πάντα με πληροφορίες αναλαμβάνει ο Πολ..Σωτηρόπουλος,ενώ σταθερός στην προεδρία του συνδέσμου διαχείρισης στερεών αποβλήτων  ο Χρ.Σαλαμούρας απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του δημάρχου Τ.Λουκόπουλου στο έργο της αναβάθμισης του ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...