Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, μετά και την υπογραφή της σχετικής απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, από την Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου, τέθηκε σε εφαρμογή η άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Καθόδου Δωριέων (παραλιακή οδός Γριμπόβου).

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και δέντρο

Ήδη, με ενέργειες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών απομακρύνθηκαν οι μπάρες που είχαν τοποθετηθεί στις οδούς πρόσβασης στη συγκεκριμένη οδό.

Επιπλέον:

Με μόνιμη ρύθμιση επανήλθε η μονοδρόμηση της Αρβανίτη μεταξύ των οδών Μαυρομάτη και Καθόδου Δωριέων (φορά από Μαυρομάτη προς Καθόδου Δωριέων), αλλά και η μονοδρόμηση της Καθόδου Δωριέων μεταξύ των οδών Αρβανίτη και Κορυδαλλέως.

Υπενθυμίζεται ότι, βάσει σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, και για τις δύο παραλιακές οδούς Καθόδου Δωριέων (Γριμπόβου) και Ναυμαχίας (Ψανής) το μέτρο της πεζοδρόμησης επανέρχεται από τις 15/6 και θα ισχύσει έως και μία εβδομάδα πριν την έναρξη των σχολείων.

Η οδός Καθόδου Δωριέων ωστόσο θα πεζοδρομηθεί και πάλι στις 26/10 έως την 1/11, εφόσον διεξάγεται η εμποροπανήγυρις του Αγίου Δημητρίου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...