Τμήμα μιας ευρύτερης παρέμβασης που θα επιτελεστεί σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Ναυπάκτου (Σκας-Βαριά) θα είναι οι εργασίες που αναμένονται να ξεκινήσουν-σύμφωνα με τον δήμαρχο-στο δυτικό τμήμα του παραλιακού μετώπου της Ναυπάκτου,εκεί όπου βρίσκονται οι πρώην εγκαταστάσεις των νεροτσουληθρών πλησίον του χειμάρρου Βαριάς στην παραλία Ψανής.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ.Νταουσάνη στο δημοτικό συμβούλιο,ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας ανέφερε ότι στο χώρο αυτό,θα κατασκευαστούν δύο γήπεδα beach volley μαζί με τις κερκίδες τους,άλλοι χώροι αναψυχής,βελτίωση και αντικατάσταση του δαπέδου,καθώς επίσης και μια μεγάλη παιδική χαρά.

Αυτή μόνο η παρέμβαση στον συγκεκριμένο σημείο της πόλης,είναι τμήμα μιας ευρύτερης παρέμβασης που αφορά την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της πόλεως της Ναυπάκτου ενταγμένη στο Interreg ύψους 1,7 εκατομμυρίων ευρώ.Στα πλαίσια αυτά,μπορεί να καθοριστεί και η χρήση του εφαπτόμενου χώρου του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής έπειτα από συζήτηση και σχετική απόφαση.

Δείτε το βίντεο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αφήστε τις αναπλάσεις , φτιάξτε κάτι που η πόλη στερείται , το τουριστικό καταφύγιο το πετάξατε στον κάλαθο των απορριμμάτων . Ντροπή .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...