Ναύπακτος:«Εθισμός και Κίνδυνοι στο Διαδίκτυο» – Συνέντευη τύπου την Δευτέρα 25/2

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα 25-2-2019 η Ελληνική Αστυνομία – ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θα λειτουργήσουν θεματικό πάρκο, με θέμα «Εθισμός και Κίνδυνοι στο Διαδίκτυο»  , για την ενημέρωση μαθητών  Δημοτικών Σχολείων, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟΥ Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου, .

 Οι δραστηριότητες που θα περιλαμβάνονται στο θεματικό πάρκο είναι οι εξής:

  1. Εθισμός στο διαδίκτυο – παιχνίδι τύπου buzzer (μορφή τηλεπαιχνιδιού) και σύντομη παρουσίαση για τον εθισμό
  2. Κίνδυνοι στο διαδίκτυο – Σύντομη παρουσίαση με διαδραστικά παιχνίδια σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και quiz ερωτήσεων.
  3. Τάπητας « Το διαδίκτυο», παιχνίδι τύπου monopoly
  4. Ζωγραφική – Ελεύθερο σχέδιο για να αποτυπώσουν οι μαθητές τις εντυπώσεις τους.

Το πάνελ των ομιλητών θα είναι έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που θα αποτελείται από ψυχολόγους,  αξιωματικούς απόφοιτους Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων με εμπειρία στη διαχείριση περιστατικών που διαπράττονται στον κυβερνοχώρο.

Η Συνέντευξη Τύπου των Διοργανωτών θα γίνει τη Δευτέρα  25/2/2019 στις 11:00 το πρωί εντός του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.

 Λόγω του Ιδιαίτερου θέματος και της σημασίας αυτής της προσπάθειας, παρακαλούμε όπως καλύψετε τόσο την Συνέντευξη τύπου όσο και το Θεματικό αυτό Πάρκο.

 Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟΥ Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...