Ναύπακτος:Εντυπωσιακός διάκοσμος βάσει μελέτης στις εργασίες ανάπλασης σε λιμάνι και πλαζ

Κ.Καρακώστας:Η Ναύπακτος ομορφαίνει,παρόλο που η συνδιοίκηση Γκίζα-Μπουλέ κάνει ότι μπορεί να υποβαθμίσει το έργο της ανάπλασης

Η συνδιοίκηση των Γκίζα, Μπουλέ κλπ, έκανε ό,τι μπορούσε για να υποβαθμίσει το έργο της ανάπλασης του Ιστορικού κέντρου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό

Παρ’ όλα αυτά με την συνέχιση των εργασιών, το λιμάνι μας ομορφαίνει,επισημαίνει με post σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και στέλεχος της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Κώστας Καρακώστας,ο οποίος επιχειρεί να ρίξει φως σε ένα ιδιαίτερο σημείο των εργασιών με την κατασκευή πέτρινου διάκοσμου στο οδόστρωμα του λιμανιού και στο ύψος της πλαζ

Στην φωτογραφία οι εργασίες για την κατασκευή διακοσμητικού στοιχείου στο οδόστρωμα.

Επειδή πολλοί ρωτάνε τι θα γίνει εκεί, ανεβάζω και το εγκεκριμένο σχέδιο με το σχήμα ενός καραβιού να παραπέμπει στην ιστορική ναυμαχία της Ναυπάκτου.

Το ίδιο διακοσμητικό στοιχείο θα κατασκευαστεί και στην δυτική σκάλα του λιμανιού καθώς και στην αρχή του πεζόδρομου στην πλαζ. Οι θέσεις φαίνονται στα σχέδια της ανάπλασης,όπου διακρίνεται και το πως θα γίνει η διαμόρφωση της Θέρμου και η ανάδειξη της Δυτικής πύλης του κάστρου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...