Ναύπακτος:Επίσκεψη Συναδινού στο Παπαχαραλάμπειο

Eπίσκεψη στη Ναύπακτο και συγκεκριμένα στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο στάδιο είχαμε νωρίς το μεσημέρι από τον πρώην Γ.Γ.Α. Ιούλιο Συναδινό.

Ο κ.Συναδινός έχει συνδέσει κατά κάποι τρόπο το όνομά του με τη Ναύπακτο,λόγω των συχνών του επισκέψεων στην πόλη οι οποίες είχαν αφορμή βεβαίως δρομολογούμενα αθηλτικά έργα και εγκαταστάσεις.

Ένα τέτοιο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη,είναι η κατασκευή και τοποθέτηση ελαστικού τάπητα στο στίβο(ταρτάν).Ένα έργο που σύμφωνα με τον ίδιο θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο κ. Συναδινός έγινε δεκτός στο στάδιο,από τον πρόεδρο της επιτροπής σταδίου Γιώργο Μίχο,τον πρώην δήμαρχο Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλο,τον πρώην πρόεδρο της επιτροπής σταδίου Γιώργο Αλεξόπουλο,τον πρώην αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Κώστα Καρακώστα και φίλους του.

 Το Εθνικό Παπαχαραλάμπειο στάδιο είχε ενταχθεί σε έναν γενικό εθνικό σχεδιασμό τόνισε ο κ. Συναδινός και βήμα-βήμα είχαμε ξεκινήσει την ανασυγκρότηση του και τον εκσυγχρονισμό του.Ήταν μία συλλογική προσπάθεια που έγινε από τη Γ.Γ.Α. τη Διοίκηση του Σταδίου,τον Γιώργο Αλεξόπουλο και τη συνεργασία της τότε Δημοτικής Αρχής του Παναγιώτη Λουκοπούλου.

Ήρθα σήμερα στη Ναύπακτο γιατί η επίστρωση του ταρτάν στο στίβο μας ενδιαφέρει απολύτως,  όχι γιατί το έργο εμείς το είχαμε δρομολογήσει, αλλά σαν έργο μεγάλης πνοής για τον αθλητισμό στη Ναυπακτία και στην ευρύτερη περιοχή.

Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε σήμερα δύο από τους πιο εκλεκτούς  φίλους της πόλης της Ναυπάκτου.Τον πρώην γενικό γραμματέα αθλητισμού τον κ. Συναδινό και τον πρώην υπεύθυνο αθλητισμού για την τοπική αυτοδιοίκηση τον κ. Μποτίνο,τόνισε σε δηλώσεις του ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος

“Ότι είναι φίλοι  της Ναυπάκτου το αποδεικνύουν οι συχνές επισκέψεις τους στην πόλη μας και είναι οι  άνθρωποι οι οποίοι χρηματοδότησαν σημαντικά έργα.  Το πρώτο είναι το ταρτάν που τοποθετείται στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο,  το δεύτερο είναι το καλύτερο σχολικό προαύλιο στη Δυτική Ελλάδα,  του 3ου Γυμνασίου και το τρίτο, μέσα από το πρόγραμμα Φιλόδημος,  το γήπεδο του Λυγιά που θα γίνει ένα πραγματικό στολίδι”.Ο κ. Λουκόπουλος κλείνοντας τις δηλώσεις του δεν έκρυψε για μια ακόμη φορά την αγάπη που έχει για τη νεολαία της περιοχής και τα έργα που εκτελούνται έχουν στόχο προς αυτή την κατεύθυνση.

Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα ανέφερε στις σύντομες δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος της επιτροπής σταδίου Γιώργος Αλςξόπουλος που αναμφίβολα έχει συνδέσει το όνομά του με την πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει το στάδιο τα τελευταία χρόνια,την καλύτερη ίσως στην πολύχρονη ιστορία του.

Για μία ακόμα φορά ήρθε στην πόλη μας ο κ. Συναδινός δήλωσε ο κ. Αλεξόπουλος ο οποίος μας βοήθησε τα μέγιστα ώστε να ολοκληρωθεί αυτό το έργο στο Στάδιο.”Τον ευχαριστώ προσωπικά για μία ακόμα φορά και τώρα που δεν είναι στην εξουσία η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τη Ναύπακτο και το Στάδιό της ,για τον αθλητισμό και αυτό κάνει την ειδοποιό διαφορά στην πολιτική σκηνή. Τον καλώ από τώρα,να είμαστε  μαζί εδώ όταν θα γίνουν τα εγκαίνια του Σταδίου” δήλωσε ολοκληρώνοντας ο κ. Αλεξόπουλος.

Aμέσως μετά την επίσκεψή του ο κ. Συνοδινός μετέβη στον προαύλιο χώρο του 3ου γυμνασίου και στο δημοτικό γήπεδο του Λυγιά



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...