Γ.Φρέρης (Υπ.Επικοιν.ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.):Yποστηρίζουμε τον πολιτισμό κόντρα στην οδική ανασφάλεια

Με σύνθημα «Καθαρές Πινακίδες – Ασφαλέστεροι Δρόμοι», πραγματοποιείται από το πρωί,η εκστρατεία Clean Up – Safety Day του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» στη Ναύπακτο

Η εκστρατεία, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Δήμου Ναυπακτίας, υλοποιείται με την ευγενή στήριξη της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και υποστηρίζεται από την Τροχαία Ναυπάκτου.
Πρόκειται για μια σειρά πρωτότυπων και ουσιαστικών δράσεων, που συνεχίζονται με επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια, με σκοπό την άμεση ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού, μικρών και μεγάλων,για τους κινδύνους που εγκυμονούν οι βανδαλισμένες και δυσανάγνωστες πινακίδες οδικής σήμανσης,οι οποίες έχουν «διακοσμηθεί» από μπογιές ή αυτοκόλλητα.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στοχεύει στην ενεργό υποστήριξη της υπεύθυνης και ασφαλούς οδήγησης, στην πρόληψη των τροχαίων συμβάντων που μαστίζουν την Ελλάδα, αλλά και στην αποκατάσταση του πολιτισμού και της ασφάλειας στους δρόμους και τις γειτονιές της χώρας. Μέχρι σήμερα έχουν αποκατασταθεί πάνω από 1.000 πινακίδες οδικής σήμανσης, σε όλη την Ελλάδα.

Χώρος συγκέντρωσης το πρωί,η κεντρική πλατεία Φαρμάκη με την παρουσία του δημάρχου Βασίλη Γκίζα,του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Ζαχαρία Χοχτούλα και του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΓΕΦΥΡΑΣ Α.Ε. Γιάννη Φρέρη.

Ενα καλό παράδειγμα που έρχεται να αντισταθμίσει το κακό“, χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΓΕΦΥΡΑΣ Α.Ε. Γιάννης Φρέρης μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του Νafpaktianews.

Το κακό είναι η απόθεση αυτοκόλλητων πάνω στις πινακίδες που μπορεί να αποβεί και φονικό,αφού μια πινακίδα που δεν δείχνει ξεκάθαρα τι δείχνει, μπορει να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.Λάθη που κοστίζουν τόσο στον οδηγό,όσο και στην οικογενειά του και στην πόλη την ίδια.Το καλό παράδειγμα, είναι αυτό που επιχειρείται και θα πρέπει να αντιληφθεί όλη η πόλη, ότι υπάρχουν χρήσιμοι ενεργοί πολίτες, που παίρνουν στους ώμους τους την υπόθεση της αποκατάστασης των πινακίδων της τροχαίας και μ αυτόν τον τρόπο,δίνουν το contrast μεταξύ του πολιτισμού και της οδικής ανασφάλειας.Είμαστε εδώ-συμπλήρωσε ο κ. Φρέρης- γιατί υποστηρίζουμε τον πολιτισμό στην πόλη και την οδική ασφάλεια



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...