Με επιτυχία ξεκίνησαν οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει για 10η χρονιά  η Περιβαλλοντική οργάνωση “Πράσινο+Μπλε“.
  Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, υλοποιήθηκαν με επιτυχία στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου,
οι δύο πρώτες θεατρικές παραστάσεις.
  Πρώτη του 1ου Δημοτικού σχολείου γ1′ τάξη και δεύτερη της ε1′  τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου, με τα έργα : «Κι εμείς…με ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» Της Άννας Παπαδοπούλου και  το «Δως μου μια δεύτερη ευκαιρία» της Χρυσάνθης Καραΐσκου αντίστοιχα.
  Χορηγοί και υποστηρικτές είναι το βούτυρο Lurpak της εταιρίας Arla,  η 1η ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας, τα υγρά αντιβακτηριδιακά υγρά μαντηλάκια Wet Hankies της εταιρίας ΜΕΓΑ και τα super markets Ι&Σ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.
   Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς του 1ου  Δ.Σ. Ναυπάκτου Νικολακόπουλο Θωμά και τη θεατρολόγο Γιαλούρη Φωτεινή καθώς και τον εκπαιδευτικό του 2ου Δ.Σ. Ναυπάκτου  δάσκαλο της ε1′ τάξης, Σουλτανίδη Γιώργο και τη  εμψυχώτρια κα Κάντου Άντζη.
   Η δράση υλοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον  Δήμο Ναυπακτίας και τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και θα ολοκληρωθεί  στις 15 Μαρτίου, παρουσιάζοντας κάθε Κυριακή από δύο θεατρικές παραστάσεις Δημοτικών σχολείων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
 
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου  στις 18:00 θα υλοποιηθούν οι επόμενες  2 θεατρικές παραστάσεις:
«Η λίμνη το ‘σκασε» της Φεβρωνίας Ρεϊζίδου 4o ΔΣ  Ναυπάκτου τάξη Δ’
«Οι ήρωες της Ανακύκλωσης» Του Βασίλη Βαλαώρα  ΚΔΑΠ Αντιρρίου
 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...