Ναύπακτος:Με μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα ο φετινός εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου (Φωτο-Βίντεο)

Διαφορετικός ο εορτασμός της φετινής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Ναυπάκτου.

Με την ευκαρία του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου και της εορτής της Αγίας Σκέπης, εψάλλει το πρωί ,στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ναυπάκτου,η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου κ.Ιεροθέου,ενώ ακολούθησε η δοξολογία για την ημέρα αυτή,καθώς και η επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων αγωνιστών στον ιερό αγώνα υπεράσπισης της Πατρίδας.

Ακολούθως,πεζοί οι επίσημοι μετέβησαν στην κεντρική πλατεία Φαρμάκη,όπου πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των στεφάνων στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη.

Η φετινές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προστάζει η πολιτεία κατά της μετάδοσης της πανδημίας του Κορονοιού,χωρίς τις παρελάσεις,την παρουσία κόσμου,της φιλαρμονικής και μικροφωνικών εγκαταστάσεων.

Αξίζει να σημειωθεί,ότι στο χώρο της Εκκλησίας τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά μέτρα προσέλευσης,με τους σημαιοφόρους να εισέρχονται στο ναό για τη δοξολογία και τους εκπαιδευτικούς να παραυρίσκονται έξω απ’αυτόν.

Παρευρέθηκαν,εκ μέρους του περιφερειάρχη Δυτ.Ελλάδας ο αντιπεριφερειάρχης κ. Θανάσης Μαυρομάτης,η περιφερειακή σύμβουλος κ. Έφη Γρινου, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας,ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος,ο πρώην δήμαρχος επίσης Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Σιμάκης,oι αντιδήμαρχοι Ναυπακτίας κ.Παπαβασιλείου,Παπαιωαννίδης και Τσουκαλάς,οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Δημητρόπουλος και Γιώργος Ασημακόπουλος,οι διοικητές του αστυνομικού τμήματος κ.Κυρίτσης,της Πυροσβεστικής υπηρεσίας κ.Μπέκος και του λιμενικού τμήματος κα Θωμοπούλου.

Τον πανηγυρικό της ημέρας ανέγνωσε ο διευθυντής του 1ου γυμνασίου Ναυπάκτου κ.Αντ.Μπέκος

p
p


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...