Ναύπακτος:Μια συσκευή σαν αυτή που έσωσε τον Έρικσεν υπάρχει και στο Παπαχαραλάμπειο.Βίντεο

Ο απινιδωτής είναι ιατρική συσκευή η οποία κάνει καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και μπορεί να ανατάξει μια θανατηφόρα καρδιακή αρρυθμία,αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός ηλεκτρικού σόκ όπως και στην περίπτωση του Διεθνή ποδοσφαιριστή της Δανίας Έρικσεν που η συγκεκριμένη συσκευή μαζί με την άμεση επέμβαση των γιατρών του αγώνα του έσωσε την ζωή.

Το Παπαχαραλάμειο στάδιο διαθέτει εδώ και αρκετό καιρό ένα σύγχρονο και αυτόματο απονιδωτή που μπορεί αν χρειαστεί να σώζει ζωές.Ο απινιδωτής είχε αποκτηθεί κατά την διάρκεια της θητείας στην επιτροπή σταδίου του κ. Αλεξόπουλου όπου και είχαν γίνει σεμινάρια από τον Ελληνικό Ερυθρό σταυρό για πρώτες βοήθειες και την χρήση του απινιδωτή .

Όπως είπε ο πρόεδρος της επιτροπής σταδίου κ. Μίχος λόγω κορονοϊού η εκπαίδευση για την χρήση του απινιδωτή είχε σταματήσει και θα ξεκινήσει ξανά τις επόμενες ημέρες ούτως ώστε ο απινιδωτής να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση ανάγκης.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο γίνεται πολύ καλή δουλειά και από τους υπαλλήλους αλλά και από τις επιτροπές σταδίου διαχρονικά καθώς η καθεμιά συνεχίζει και αυγατίζει το έργο της άλλης. Κάτι ανάλογο γίνεται και τώρα στην θητεία του Γιώργου Μίχου που έχει στο πλευρό και αυτός άξιους ανθρώπους αλλά και τον Φίλιππο Σφαέλο που έχει δώσει και την ψυχή τους για το Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...