Ναύπακτος-Νεότερα :Νεκρό βρέφος μέσα σε σπίτι – Λίγη ώρα νωρίτερα η μητέρα του είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Νεότερη ενημέρωση 17:09

 Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια .

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr ,εχει γίνει νεκροψία και ιστολογικές εξετάσεις στο νεογέννητο βρέφο.Μάλιστα, από τις ιστολογικές αναμένεται να πέσει φως στην περίπτωση αν το βρέφος γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό.Ωστόσο,σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος δεν εμφανίζει σημάδια κακοποίησης.

Το Nafpaktianews,από την πρώτρη στιγμή ήταν προσεκτικό στη διατύπωση της μετάδοσης της είδησης σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης,ενώ αναμένονται τα επίσημα πορίσματα τόσο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας,όσο και των ιστολογικών εξετάσεων.

Πρώτη ενημέρωση

Απίστευτο περιστατικό – Τα αίτια του θανάτου ερευνώνται.

Μια είδηση που σοκάρει έγινε γνωστή πριν λίγη ώρα στη Ναυπακτία . Νεαρή κοπέλα ηλικίας περίπου 20 ετών γέννησε μέσα στο σπίτι της. Σύμφωνα με πληροφορίες αφού ειδοποίησε το ΕΚΑΒ Ναυπάκτου ζητώντας βοήθεια για την αιμορραγία που είχε χωρίς να αναφέρει ότι είχε τοκετό.

Το ΕΚΑΒ την μετέφερε πρώρα στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου όπου διαπιστώθηκε ότι είχε γεννήσει ενώ στην συνέχεια μετά από έρευνα στην οικία της βρέθηκε νεκρό το νεογέννητο βρεφος. Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται.

Σε λίγο περισσότερα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...