Ναύπακτος:”Ξορκίζουν”με πυρά τα Ξερόκλαδα του Γριμπόβου

Με τον ευρηματικό τρόπο της Καύσης φαίνεται ότι αποφασίστηκε ο “καθαρισμός” της παραλίας του Γριμπόβου από τα απομεινάρια (κλαδιά,ξύλα,καλάμια) της τελευταίας κακοκαιρίας στη Ναύπακτο που είχαν ως αποτέλεσμα μέσω των χειμάρρων της πόλης να διοχετευτούν στη θάλασσα και εν τέλει να ξεβραστούν μέγαλες ποσότητες από αυτά.

Η φωτιά αποτέλεσε -ως φαίνεται- η “ενδεδειγμένη λύση” για την άρση της δυσάρεστης ομολουμένως εικόνας που επικρατούσε το τελευταίο διάστημα στην παραλία απόρροια της κακοκαιρίας.Δε σκέφτηκαν όμως το “Στρατηγό” νότιο άνεμο που έσμπρωχνε ούρια τον καπνό προς το κέντρο της πόλης με αποτέλεσμα την αύξηση της δυσφορίας και την κακή εικόνα.

Δε γνωρίζουμε ποιος αποφάσισε τον τρόπο αυτόν.Μπορεί να είναι η εύκολη λύση,αφού δεν μπορεί να υπάρξει πρόσβαση οχημάτων στην παραλία για την αποκομιδή τους.Ίσως με λίγη περισσότερη ανθρώπινη προσπάθεια να μπορούσε να επιτευχθεί.Αλλά με φωτιές…..πρώτη φορά το βλέπουμε….

Ζήσαμε,για να το δούμε κι αυτό.Την επόμενη φορά περιμένετε τον Βοριά,να σμπρώξει την κάπνα στα ανοιχτά και να μας σιχτηρίζουν οι απέκηδες

Σχετική αναρτηση του θέματος έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Γιώργος Γούλας ο οποίος γράφει σχετικά

Εκεί στο Δήμο μας έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και τη λογική…. Αυτή την ώρα έχουν βάλει φωτιές σε όλο το Γρίμποβο για να κάψουν τα σκουπίδια που έχει ξεβράσει η θάλασσα και το κέντρο είναι μέσα σε καπνούς. Τι άλλο θα δούμε….



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...