Κανονικά προχωρούν οι εργασίες αναβάθμισης και εκσυγρονισμού του δημοτικού γηπέδου Λυγιά στη Ναύπακτο

Μέχρι τώρα,έχουν ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των πυλώνων φωτισμού (προπονητικού τύπου) του γηπέδου,μέρος των χωματουργικών περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου,υδραυλικά έργα,το μεγαλύτερο μέρος της περίφραξης,ενώ ολοκληρώνεται και το τοιχίο αντιστήριξης του πρανούς που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του γηπέδου.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών προυπολογισμού 200.995,61 ευρώ, προγραμματίζονται έργα όπως, κατασκευή αποδυτηρίων, φωτισμός, τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων στην κερκίδα, εξωτερική περιμετρική περίφραξη, εσωτερική περίφραξη του γηπέδου και δύο κουλουάρ ταρτάν (συνθετικού τάπητα).

Συνολικά είχαν ενταχθεί στο “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” από την προηγούμενη δημοτική θητεία Λουκόπουλου,εργασίες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού 2 γηπέδων στο δήμο Ναυπακτίας,του Λυγιά και Άνω Χώρας και στην Κάτω Χώρα, στα σημεία που συνδέει το μονοπάτι τις εν λόγω τοπικές κοινότητες Άνω και Κάτω Χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μονοπάτι αυτό είναι υπαρκτό και η δημιουργία πολυχώρων στις δύο άκρες του θα αναβαθμίσει το ρόλο και τον χαρακτήρα του. Ο προϋπολογισμός και σ’ αυτή την περίπτωση είναι ύψους 600.000 ευρώ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...