Χωρίς ρεύμα με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια οχημάτων και πεζών ιδιαίτερα κατά τις νυχτερινές ώρες παραμένει ο συνδετήριος δρόμος από το ύψος της γέφυρας Σκα μέχρι το ύψος των ΚΤΕΛ στη Ναύπακτο.

Το πρόβλημα παραμένει από τις 18 Σεπτεμβρίου,όταν το Nafpaktianews το είχε αναδείξει αλλά μέχρι τώρα δεν έχει αποκατασταθεί.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι άγνωστοι,αφού παραβίασαν τον καπάκι του φρεατίου που διέρχεται το υπόγειο καλώδιο στο ύψος της Κλωστουφαντουργίας Ναυπάκτου το έκοψαν και αφαίρεσαν τμήμα του παροχικού καλωδίου μήκους περίπου 150 μέτρων.Το περιστατικό είχε γίνει αντιληπτό το επόμενο πρωί από συνεργείο ηλεκτρολόγων του δήμου,ενώ είχαν ενημερωθεί αρμοδίως οι αρχές.Ωστόσο και από τότε μέχρι σήμερα,δεν υπάρχει καμία εξέλιξη ή αποκατάσταση του προβλήματος,με τον δημοτικό σύμβουλο της Ενωτικής πρωτοβουλίας Παν.Κονίδα να επαναφέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ.Κοτρωνιάς απαντώντας ανέφερε ότι το υλικό (υπόγειο καλώδιο παροχής ρεύματος) δεν υπήρχε στο διαγωνισμό προμήθειας του δήμου με αποτέλεσμα να υπάρχει έλλειψη από την υπηρεσία.Ωστόσο τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες ο “σκόπελος” προμήθειας θα ξεπεραστεί και πολύ σύντομα και το πρόβλημα στο σημείο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...