Δεν απομένουν παρά λίγες ώρες προκειμένου να πιάσουν δουλειά οι εργάτες για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου και τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε ορισμένα στρεβλά που τουλάχιστον στα δικά μας μάτια δε στέκονται και πολύ σωστά.

Μιλούμε για τις πινακίδες σήμανσης που τοποθετούνται κατά μήκος τόσο της οδού Μπότσαρη,όσο και της οδού Τζαβέλα.Πινακίδες που στηρίζονται σε διπλό στύλο(γιατί άραγε;) και σε σημεία,όπου με την αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων στην οδό τζαβέλα θα καθιστούν την κίνηση των πεζών αδύνατη με αποτέλεσμα να κατέρχονται στο οδόστρωμα και να ανεβαίνουν εκ νέου στο πεζοδρόμιο.Τα σλάλομ αυτά των πεζών και πολύ περισσότερο των παιδικών καροτσιών θα είναι μέρος μιας μακράς και δύσκολης καθημερινότητας που θα κληθούν οι πολίτες να αντιμετωπίσουν.

Δε γνωρίζουμε αν υπάρχει ή αν υπήρχε άλλος τρόπος τοποθέτησης,αυτό που τουλάχιστον φαίνεται είναι μια δύσκολη κατάσταση στην καθημερινότητα,ελπίζουμε χωρίς απρόοπτα.Και ο νοών νοείτω

Επισκόπου Δαυίδ και Τζαβέλα.(Σε δρόμο αμφίδρομης κίνησης οχημάτων)

Οδός Μπότσαρη



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μην ξεχνάμε τους ανάπηρους συμπολίτες μας που κινούνται με αναπηρικό αμαξίδιο. Είναι αδύνατον να μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πεζοδρόμιο με αυτές τις ταμπέλες.

  2. Αισχος αυτό το πράγμα, πώς θα κυκλοφορήσει ένα αναπηρικό αμαξίδιο, ένα παιδικό καρότσι; Ας βάζανε μονό στύλο, λύσεις υπάρχουν αλλά περισσότερο υπάρχει αδιαφορία, γαιδουριά και τσαπατσουλιά. Πού να αρχίσουν και τα έργα…ΑΛήθεια ένα ασθενοφόρο, ένα πυροσβεστικό πώς θα περάσει γρήγορα από το κέντρο;;

  3. Όλα τα προβλήματα ξεκινάνε με το ποιοι ή ποιος ηλίθιος σκέφτηκε και αποφάσισε την αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων στη μικρή μας πόλη σε τέτοιο στενό δρόμο.
    Αντί να διαθέσουν τα χρήματα στην αποκατάσταση των δρόμων άλλων περιοχών και όχι μόνο, τα πετάνε για ένα δρόμο όπου θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα στο μέλλον.
    Ναύπακτος δεν είναι μόνο το κέντρο κύριοι.

  4. Λες και δεν είχαμε ήδη πρόβλημα μετά παιδικά καρότσια που επρεπε να βγούμε στο δρόμο λόγω των ανυπαρκτων πεζοδρομίων που η θα είναι μικρά ή θα έχουν σκαλοπάτια σπιτιών η κάποιο αυτοκίνητο τώρα μπήκαν και οι πινακίδες πανέξυπνη κίνηση!! Και έπρεπε να μπουν και διπλές μην τυχόν και μπει η σήμανση σε μια κολώνα όπως οι υπόλοιπες!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...