Ναύπακτος:Στο κτίριο των πολιτιστικών διαδρομών το media center τον αγώνων

Ο Σύλλογός μας «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές» στηρίζει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στη Ναύπακτο, το Lepanto Formula Kite Europeans.
Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκριθήκαμε στο αίτημα του Δήμου Ναυπακτίας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δ.Ναυπακτίας να φιλοξενήσουμε στο χώρο του Συλλόγου μας το MEDIA CENTER της σημαντικής αυτής Διοργάνωσης.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Ναυπακτίας για τη συνεργασία και ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ.Σπύρο Τσέλιο που φρόντισε ο ίδιος προσωπικά κάθε λεπτομέρεια για τις απαιτούμενες εργασίες και την κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου μας.

Το Lepanto Formula Kite Europeans 2022 πραγματοποιείται από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου με σημείο εκκίνησης το χώρο της εμποροπανήγυρις, δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο και οι 150 αθλητές και αθλήτριες από τις 38 συμμετέχουσες χώρες αναμένεται να μας χαρίσουν ένα πλούσιο θέαμα!
Καλή επιτυχία σε όλους και ευχόμαστε να έχουμε την ευκαιρία στο μέλλον να διοργανώσουμε και άλλα αντίστοιχου βεληνεκούς γεγονότα.
Η Ναύπακτος αποδεικνύει ότι μπορείΣτο κτήριο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...