Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας ,συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δωρίδας  κ. Γιώργο Καπετζώνη.  Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες τόσον της Δωρίδας όσον και επιχειρήσεων του Δήμου Ναυπακτίας που δραστηριοποιούνται στην  περιοχή της Δωρίδας. 

  Ειδικότερα ενημερωθήκαμε από τον κ. Δήμαρχο για τον αναδασμό της πεδιάδας του Μόρνου, την πορεία του έργου της αποχέτευσης των παραλιακών χωριών του Δήμου και του κόμβου στα Μαλάματα, την οριοθέτηση της ζώνης παραλίας και αιγιαλού καθώς και του βιολογικού καθαρισμού του Λιδωρικίου αλλά  και την τουριστική ανάπτυξη της  περιοχής γύρω από την λίμνη του Μόρνου και τα αντισταθμιστικά οφέλη που μπορούν  να προκύψουν από αυτά.  Τέλος αποφασίσαμε να συνταχθεί φάκελος ,να υποβληθεί αίτημα στα αρμόδια υπουργεία και να καταβάλουμε κοινή προσπάθεια Δήμος και Ομοσπονδία επαγγελματιών  ώστε να πετύχουμε την νομιμοποίηση και οριοθέτηση βιοτεχνικού πάρκου στην περιοχή του Μόρνου (κόμβος Μαλαμάτων) όπου και σήμερα δραστηριοποιούνται περίπου 50 επιχειρήσεις.     

  Ευχαριστούμε τον κ. Καπετζώνη για την επίσκεψη του στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας, η οποία θεωρούμε ότι  είναι η αρχή μιας καλής και γόνιμης συνεργασίας στο μέλλον , προς όφελος τόσο του Δήμου Δωρίδας όσον και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ναυπακτίας και Δωρίδας.      



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...