Παρέμβαση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ¨ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” Γιώργου Γούλα για την κατασταση που επικρατεί στο χείμαρρο Σκα

Δυστυχώς έχουν περάσει 3 εβδομάδες από την φωτιά στην “ιδιότυπη χωματερή – ντροπή” στην περιοχή του Σκα και αυτή συνεχίζει να καίει με τους διαρκείς καπνούς να δημιουργούν μια αφόρητη κατάσταση για τους κατοίκους, ιδίως της περιοχής κοντά στην εστία. Τα ερωτήματα για την ύπαρξη αυτής της κατάστασης στο συγκεκριμένο σημείο είναι πολλά και αναπάντητα εδώ και καιρό.

Όμως η αδιαφορία από την πλευρά του Δήμου για την ολική κατάσβεση ώστε οι κάτοικοι των περιοχών αυτών να ανασάνουν είναι απαράδεκτη. Να αναληφθούν παρακαλώ άμεσα οι ευθύνες από αυτούς που πρέπει ώστε άμεσα να σβήσει ολοκληρωτικά η φωτιά και σύντομα να αλλάξει και η εικόνα με την απομάκρυνση των σκουπιδιών.ΥΓ. Εκτιμήσεις: η ποσότητα των σκουπιδιών που είναι πρόχειρα χωμένα είναι μεγάλη.

Η φωτιά καίει υπογείως και σβήνει μόνο με έλλειψη οξυγόνου, δηλαδή σκέπασμα με χώμα (μάλλον όχι με ποταμίσιο χαλίκι). Ανάλογα με την ένταση της φωτιάς και την κατεύθυνση του αέρα οι τοξικοί καπνοί είναι αρκετοί και αφόρητοι. Οριστική λύση με μεταφορά στο ΧΥΤΑ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κάθε βράδυ με βόρειο άνεμο η οσμή από τον συγκεκριμένο χώρο μεσα στα σπίτια μας είναι τόσο έντονη σε σημείο που δεν αντέχεται

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...