Ναύπακτος: Λήξη Κοινωνικού Φροντιστηρίου σχολικού έτους 2018-2019

Με την ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους 2018-2019, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, στη Ναύπακτο, πραγματοποιήθηκε από το ΕΚΝΔ και το παράρτημα της  ΕΕΚE  συνάντηση με τους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου προκειμένου να εκφραστούν οι ευχαριστίες για την εθελοντική τους προσφορά.

Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκαν συνολικά πάνω από 1400 ώρες μαθημάτων Φιλολογικών, Φυσικής, Χημείας, Μαθηματικών,  κ.ά.

            Η συνάντηση αυτή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της ανιδιοτελούς προσφοράς των εθελοντών καθηγητών προς τις οικογένειες των συνανθρώπων μας που πλήττονται από τις δεινές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη στάση αλληλεγγύης τους.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες που συνεχίζει να αντιμετωπίζει το ΕΚΝΔ, το σχολικό έτος 2018-2019 αποτέλεσε την 7η κατά σειρά χρονιά λειτουργίας του επιτυχημένου θεσμού του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Η πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε και στο επόμενο σχολικό έτος για 8η χρονιά τον θεσμό αυτό, ο οποίος έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση στην τοπική κοινωνία και αποτελεί έμπρακτη πράξη αλληλεγγύης και ανακούφισης προς τους συμπολίτες μας.

Τέλος, στη συνάντηση δόθηκαν στους καθηγητές οι βεβαιώσεις διδασκαλίας για την εθελοντική διδασκαλία που παρείχαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο σχολικού έτους 2018-2019.

Ε.Κ.Ν.Δ. – Ε.Ε.Κ.Ε. Παράρτημα Ν&Δ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...