Ναύπακτος: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το JUKE BOX FESTIVAL.Φωτο-Βίντεο

Μια μαγική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στην πλαζ της Ναυπάκτου το βράδυ της Πέμπτης. Πολύ καλοί καλλιτέχνες ξεσήκωσαν τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Οι 15 50 με αγαπημένα τραγούδια από την πλούσια δισκογραφία τους, αλλά και διασκευές διαχρονικών επιτυχιών από την Ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή δημιουργούν ένα πολύχρωμο καμβά με χρώματα από την Rock, Pop, και Έντεχνη μουσική των δεκαετιών 60’s,70´s,80’s μέχρι το σήμερα!

Οι φωτιές που βγάζει από την κιθάρα του μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά ο captain των 15 50  Ρουσσέτος, οι εξαιρετικές ερμηνευτικές ικανότητες του Frontman Μηνά μαζί με τη μοναδική του ικανότητα να ξεσηκώνει τον κόσμο και να τον κάνει να συμμετέχει ενεργά, είναι ακόμη ένα μεγάλο ατού της δημοφιλούς μπάντας που το γνωρίζουν καλά όσοι τους έχουν δει ζωντανά αλλά και όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στην πλάζ της Ναυπάκτου.   Μαζί τους η Φανή Μελεμενή μια νέα πολλά υποσχόμενη παρουσία που ξεχώρισε στο Voice 2022!

Οι Yorgos Gekas & the Sunshine Drivers ξεκίνησαν να παίζουν σε live πριν το 2018 και πέρα από την αγάπη τους για το rock n’ roll, ήταν και η ανάγκη τους για παρέα και δημιουργία τους δύσκολους χειμώνες μίας μικρής βροχερής επαρχίας. Αγαπημένες τους δεκαετίες είναι τα 60’s και τα 70’s της Αμερικής, της Αγγλίας ενώ δεν ξέρεις αν ακούς garage, surf και rockabilly ταυτόχρονα. Το όνομά τους και η αυτοσχεδιαστική τους performance, αντανακλούν ήχους και εικόνες του cult σινεμά.

Από το «Φόβος και παράνοια στο Λας Βέγκας» και την φιλμογραφία του Tarantino μέχρι την κάμπριο αισθητική του Lynch και τα ριφάκια του Βαμβακάρη …ένα τραγούδι δρόμος!

Οι VIBES είναι ένα μουσικό σχήμα που κινείται σε Funk, Soul, Smooth Jazz, Latin ιδιώματα με ανεβαστική και χορευτική διάθεση, το ρεπερτόριό του αποτελείται από κορυφαία και δημοφιλέστατα κομμάτια της παγκόσμιας δισκογραφίας σε αυθεντικές και διασκευασμένες εκτελέσεις. Φτιάχτηκαν στη Ναύπακτο τον χειμώνα του 2021 σαν ακουστικό σχήμα αρχικά, από τους Φανή Τσαϊλάκη (φωνή), Αντώνη Ανδρεόπουλο (κιθάρες), Γιώργο Κατσίκα (μπάσα), την άνοιξη του 2022 στο όχημα ανέβηκε και ο Γρηγόρης Μηλιώνης (τύμπανα-κρουστά) απογειώνοντάς το ρυθμικά και φέρνοντάς το στην παρούσα ηλεκτρική του μορφή.

Πάρτε μια μικρή γεύση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...