Ναύπακτος: Με μια λαμπρή εκδήλωση εορτάστηκε η “ημέρα των ευχαριστιών. Βίντεο- Φωτο


Την Κυριακή το μεσημέρι της 2  Δεκεμβρίου  2018, ο Ελληνοαμερικανικός Σύνδεσμος Ναυπακτίας γιόρτασε με κάθε επισημότητα την «Ημέρα των Ευχαριστιών», στο γνωστό κέντρο «Σταύρος» στο Γρίμποβο.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κωνσταντίνος Μούρτος, ανώτερος Αξιωματικός του Αμερικανικού στρατού ε.α., μαζί με τους συνεργάτες του, παρουσίασαν μια πλούσια εκδήλωση, μέσα σ’ ένα εθνικοθρησκευτικό κλίμα, που περιλάμβανε ομιλίες για τη σημασία της ημέρας, τις διαχρονικές άριστες σχέσεις και δεσμούς με τη μεγάλη χώρα των Ηνωμένων Πολιτειών, την απονομή διακρίσεων και φυσικά με πλούσιο γεύμα από γαλοπούλες που δεν έτυχαν της ‘’χάρης’’ του Προέδρου…
Και όλα αυτά κάτω και από τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου.

Ο κ. Ιερόθεος στην ομιλία του μίλησε για την συνάντηση που είχε στο Άγιον Όρος με τον Αμερικανό Πρέσβη κ. Πάιατ ο οποίος όπως είπε εκτιμά ιδιαίτερα και τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μουρτο.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μούρτος στην ομιλία του μίλησε με θαυμασμό για το ποιμαντικό του έργο του  Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ιερόθεου αλλα και για τον Εθνικό ευεργέτη μας Δημήτριο Παπαχαραλάμπους.

Επίσης αναφέρθηκε  και στην προσφορά του υποψηφίου Δημάρχου κ. Τσουκαλά και της οικογένειας του στο σύλλογο Ελληνοαμερικάνων Ναυπακτίας.

Το Nafpaktia news.gr ήταν εκεί στην ξεχωριστή αυτή ημέρα και σας παρουσιάζει βίντεο και φωτογραφίες.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...