Ναύπακτος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από το σωματείο εργαζομένων του ΚΔΑΠ του Δήμου Ναυπακτίας

 Ναύπακτος 29.8.20

Η Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων ΚΔΑΠ του Δήμου Ναυπακτίας προέβη σε συναντήσεις την Παρασκευή 28/8/20 με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Γκίζα Βασίλειο και το Σάββατο 29/8/20 με επικεφαλής και εκπροσώπους  των Δημοτικών Παρατάξεων κ. Μπουλέ Ιωάννη, κ. Κοτσανά Ανδρέα, κ. Σιαμαντά Γεώργιο, κ. Γούλα Γεώργιο. Στις συναντήσεις παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ν.Δ. κ. Χάρος Αριστομένης.

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον αποκλεισμό παιδιών με πλήρη φάκελο από τα ΚΔΑΠ και τον κίνδυνο να οδηγηθούν στην ανεργία εργαζόμενοι των δομών, ενώ η συζήτηση που ακολούθησε πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα με τους επικεφαλής να δεσμεύονται ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλιστεί η χρηματοδότηση και να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στα ΚΔΑΠ και παράλληλα να μην οδηγηθεί στην ανεργία κανένας εργαζόμενος της δομής.

Παράλληλα ενημερώθηκαν ότι το Σωματείο με ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ. θα συμμετάσχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία των εργαζομένων στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-μεΑ των Δήμων τη Δευτέρα 31/8/2020 και θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8 το βράδυ στην Πλατεία Λιμανιού.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...