Με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Αντιρρίου συναντήθηκε την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας, στο πλαίσιο των συσκέψεων που πραγματοποιεί από την έναρξη ανάληψης των καθηκόντων του με τους εκπροσώπους των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Ναυπακτίας.

Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ.Σωκράτης Παπαβασιλείου και ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Ζαχαρίας Χοχτούλας.

Από την πλευρά τους οι Πρόεδροι έθεσαν ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης στις Κοινότητες, αλλά και τις προτάσεις τους συνολικά, κυρίως σε επίπεδο καθημερινότητας, καθαριότητας και παρεμβάσεων που μπορούν να δρομολογηθούν.

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, με αφορμή τη συγκεκριμένη συνάντηση δήλωσε ότι «η επικοινωνία που έχουμε αναπτύξει είναι ουσιαστικού περιεχομένου, καθώς οι Πρόεδροι έχουν την πλήρη εικόνα για το τί ακριβώς συμβαίνει στις κοινότητές μας. Ως Δημοτική Αρχή οι παρεμβάσεις μας επιθυμούμε να είναι στοχευμένες. Ως εκ τούτου, όπως έχουμε επαναλάβει, θεωρούμε τους Προέδρους πολύτιμους συνεργάτες μας. Θα ήθελα να σημειώσω ακόμη πως, όπως και στις προηγούμενες συναντήσεις έτσι και στη σημερινή με τους εκπροσώπους της Δημοτικής Ενότητας Αντιρρίου, το συμπέρασμα που εξάγεται είναι ένα: η θέληση όλων μας για συνεννόηση και δράση».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...