Ναύπακτος:”Boλές” Ενωτικής Πρωτοβουλίας για τα πεζοδρόμια ανατολικά

“Boλές” εκτοξεύει η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά της δημοτικής αρχής για τα πεζοδρόμια ανατολικά. Ο χρόνος που έχει παρέλθει από την ανάληψη της θητείας της πριν τριάμισι χρόνια σε συνδυασμό με τη δήλωση του δημάρχου περί αποτυχίας αν δεν καταφέρει να τα υλοποιήσει στηλιτεύεται στη νέα ανακοίνωση της παράταξης.

Αναλυτικά αναφέρει:

Πεισματικά η δημοτική αρχή του  κ. Γκίζα αρνείται να κάνει και παραπέμπει στο μέλλον εδώ και τριάμισι χρόνια, ότι έχει σχέση με την βελτίωση της ποιότητας ζωής, της ασφάλειας και της υγιεινής των κατοίκων με αποτέλεσμα να πληρώνουμε ακριβά τις σκοπιμότητες και της παραλήψεις τους.

Το 2019, η δημοτική αρχή «ξήλωνε» το έργο των πεζοδρομίων που είχαμε εντάξει στο πρόγραμμα Φιλόδημος στα Ανατολικά και το μετέτρεπε σε αγοράοχημάτων. Σημειωτέον το έργο θα ήταν συνέχεια σε αυτό που  υλοποιήσαμε    από τον χείμαρρο Σκά  και πέρα με το βόρειο πεζοδρόμιο μάλιστα να φθανει στην διασταύρωση του Αγίου Νικολάου.

Είχαν μάλιστα το θράσος να υπόσχονται πως τα πεζοδρόμια θα ξεκινούσαν την επόμενη ημέρα.«Αν δεν το καταφέρουμε, αποτύχαμε» έλεγε τότε ο αντιδήμαρχος σε μια θυελλώδη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου.

Χαρακτηριστική  είναι η συζήτηση στο βίντεο που ανάρτησε ο επικεφαλής της παράταξής μας Τάκης Λουκόπουλος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...