«Να είμαστε οι τελευταίοι που έζησαν αυτή την περιπέτεια»-Το μήνυμα των γονιών του Βασίλη

Αποφεύγοντας τα χειρότερα που θα μπορούσαν να συμβούν μετά από την πτώση του χθες βράδυ από το φάρο στο λιμάνι της Ναυπάκτου, ο Βασίλης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, έχοντας, όπως μας μετέφερε ο ίδιος του ο πατέρας πριν λίγο, δύο κατάγματα στη μέση και κάποιες αμυχές-στουμπίσματα στα άκρα του. Με λίγα λόγια κατάφερε να βγει ζωντανός με το μικρότερο δυνατό «κόστος» από ένα περιστατικό που θα μπορούσε «εύκολα» να έχει πολύ πιο δυσάρεστη κατάληξη για τον ίδιο. Οι γονείς του, Ανδρέας Χαρακίδας και Θεοδώρα Ζαμπάρα, πριν λίγη ώρα ανάρτησαν στο fb το παρακάτω μήνυμα για το περιστατικό, το οποίο και δημοσιεύουμε με την άδειά τους.

«Δεν επικροτώ την δράση του παιδιού μου πρόκειται ξεκάθαρα για μια νεανική επιπολαιότητα που τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες και ειδικά στη Ναύπακτο αυτή την εποχή συνηθίζουν να υιοθετούν, ούτε το καταδικάζω όμως, ξέρουμε πως λειτουργούν οι έφηβοι. Το παιδί μου σώθηκε από βέβαιο θάνατο γιατί ήταν εκεί απλοί πολίτες που έτρεξαν να τον βοηθήσουν και τους ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή για αυτό. Όμως που ήταν οι αρχές; Που ήταν το λιμενικό; Δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί και να εποπτεύει την περιοχ ; Ο δήμος; Που είναι ; Τι μέτρα έχει πάρει; Στο λιμάνι γίνονται έργα και η δημοτικοί αρχή δεν εχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Η αστυνομία που ήταν όταν ξέρουμε πως γίνεται συνάθροιση στο λιμάνι μάλιστα εν μέσω κορονοϊού και δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας; Αυτή λοιπόν καταδικάζω και όχι το παιδί μου. Ο γιος μου σώθηκε γιατί υπήρξαν οι δυο τυχαίοι πολίτες να τον βοηθήσουν… άλλως δεν θελα ούτε να σκέφτομαι το χειρότερο σενάριο. Οι αρχές υπήρξαν άφαντες σε μια περίπτωση ζωής και θανάτου χωρίς κανένα σχεδιασμό χωράς να μεριμνούν για την υγεία και το καλό των πολιτών. Εύχομαι από εδώ και πέρα να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα και να είμαστε οι τελευταίοι γονείς που έζησαν αυτή την περιπέτεια και αυτόν τον πόνο.

Με εκτίμηση και σεβασμέ προς όλους σας για τις ευχές σας για την γρήγορη ανάρρωση του Βασίλη μας».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. υπαρχει πορτα κλειδαμπαρομενη και πινακιδα που απαγορευει την εισοδο εδω και τουλαχιστον 15 χρονια…αλλη η ναυπακτιωτισα μανα και το “παιδι” μαλλον δεν διαβαζουν

  2. Πολυ εύκολα μπορούμε ως πολίτες να κατηγορούμε τις αρχές για τα δικά μας λάθη
    Πρέπει όμως πρώτα απο ολα εμείς οι γονείς να προσέχουμε και να ενδιαφερόμαστε για τα παιδιά μας , που βρίσκονται μετα τα μεσάνυχτα και τι κάνουν !!!
    Δεν μας φταίει ούτε ο Δήμος ούτε το λιμενικο ούτε και ο κωρονοϊος οταν το παιδι μας στην ουσία εχει παραβιάσει πόρτες σιδερένιες σκαρφαλώνοντας το τοίχος του κάστρου για να επιχειρήσει βουτιά στο λιμανι μετα τα μεσάνυχτα .
    Φταίμε εμείς οι γονείς και κανεις αλλος !!!

  3. Δηλαδή η αστυνομία αν κατάλαβα καλά θα έπρεπε να τρέχει πίσω από κάθε πιτσιρίκι που κάνει ότι του κατεβει στο κεφάλι για να μη σκοτωθει. Κ εν μέσω κορονοιου το παιδί γιατί δεν βρισκόταν στο σπίτι του λοιπόν?

  4. Ευτυχώς που το παιδί είναι καλά
    Βρε πουλάκι μου τέτοια απερισκεψία σε αυτή την ηλικία?
    Δηλαδή από τί να φυλάξουμε τα παιδιά μας ?
    είναι δυνατόν παιδιά αυτής της ηλικίας να μην έχουν αίσθηση του κινδύνου ?
    Δηλαδή πόση ευθύνη να ρίξουμε στις δημοτικές αρχές και το λιμενικο όταν , τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση , έχουν κάνει τα δέοντα ????
    Τουλάχιστον το παιδί είναι καλά
    Τί να πω !!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...