Να κρύψουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί….

Να κρύψουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί....
Τον ενόχλησε η εικόνα στην Πλατεία Συντάγματος. “Εκπέμπουμε ένα μήνυμα ότι η χώρα λιμοκτονεί και αυτό είναι λάθος”.
 Ο δήμαρχος Αθηναίων διαφώνησε με την πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής να μοιράσει τρόφιμα στην πλατεία Συντάγματος. Η Χρυσή αυγή περίμενε να κάνει δωρεάν φιλανθρωπία, με τα χρήματα του ελληνικού λαού; Λάβρος ο Γιώργος Καμίμνης κατά της κίνησης του κόμματος της Χρυσής Αυγής για την  χθεσινή κίνηση να δοθούν χρήματα. Η πλατεία Συντάγματος δεν είναι για αυτήν τη χρήση. Κατηγόρησε την Χρυσή Αυγή ότι εκμεταλλεύτηκε την κοινωνική ανοχή, και διέκρινε τους φτωχούς και τους πεινασμένους σε ξένους και έλληνες.

Απορίας άξιο: Το πρόβλημα είναι το περιτύλιγμα και τι δείχνουμε στο εξωτερικό; Αυτές τις εικόνες περιμένουν οι ξένοι για να δουν ότι στην χώρα μας αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες και οι άστεγοι λόγω της κρίσης; Να κρύψουμε το πρόβλημα δηλαδή κάτω από το χαλάκι;

Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στην Πρώτη Γραμμή, διαφώνησε στο να γίνονται τέτοιες κινήσεις στην πλατεία Συντάγματος, Ομονοίας και Κλαυθμώνος. Δηλαδή στις άλλες πλατείες δεν υπάρχει πρόβλημα; Εκεί δεν δίνουμε την εικόνα ότι η χώρα λιμοκτονεί;

Το ζήτημα είναι να δίνονται τρόφιμα και παροχές σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη και όχι να κρίνουμε μια πρωτοβουλία, από όπου και αν προέρχεται μόνο και μόνο για να κάνουμε το πολιτικό μας παιχνίδι. Και αν κάποιοι κρίνονται γιατί με τα κρατικά χρήματα που εισπράττουν δίνουν τρόφιμα, κάποιοι άλλοι ίσως πρέπει να κριθούν πιο σκληρά, γιατί με τα  χρήματα του ελληνικού λαού κάνουν σπατάλες….

ΚΟΙΝΩΝΙΑΠηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν μες λέει καλύτερα ο Δήμαρχος Αθηναίων τι μισθό παίρνει? Τον ενόχλησε μάλλον κάτι βαρύ που έφαγε και άρχισε να λέει πράγματα για τα οποία δεν μπορεί να σοβαρολογεί. Δεν βλέπει το χάλι του κόσμου? Ας σιχτίρ πια με τον κάθε ψυχάκια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...