Κ.Μουλάς (Πρ.Ξηροπηγάδου): Είμαστε ανοιχτοί στο να γίνει έλεγχος από οποιονδήποτε έχει τις αμφιβολίες του για την ποιότητα του νερού

Επειδή δημοσιεύθηκαν διάφορες ανακρίβειες σε τοπικό site σχετικά με το υδραγωγείο Ξηροπήγαδου και την ποιότητα του νερού του ,με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθεί η τοπική κοινωνία,σας ενημερώνω, ότι το νερό του υδραγωγείου είναι άριστης ποιότητας, εβδομαδιαία ελέγχονται οι χλωροτυρες του αλλά και η καθαρότητα του ,κατά τακτά χρονικά διαστήματα ελέγχεται η ποιότητα του από το Πανεπιστήμιο Πατρών και μία φορά το χρόνο συνήθως Μάιο ή Ιούνιο γίνεται γενικη απολυμανση της δεξαμενής. 

Σίγουρα ο δρόμος που οδηγεί στη δεξαμενή δεν έχει καθαριστεί γιατί με την κατάσταση που επικράτησε στη Χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα δόθηκε προτεραιότητα σε άλλα θέματα, έχει όμως εκδοθεί κονδύλι από την ΔΕΥΑΝ και το επόμενο χρονικό διάστημα θα καθαριστεί και ο δρόμος και όλος ο περιβάλλων χώρος.

Είμαστε ανοιχτοί στο να γίνει έλεγχος από οποιονδήποτε έχει τις αμφιβολίες του για την ποιότητα του νερού που και εμείς οι ίδιοι πίνουμε. Καλό θα ήταν να λείπουν οι κινδυνολογίες και πριν αναρτηθούν να ενημερώνονται οι κάτοχοι των διαφόρων site από τους αρμόδιους.

Δεν χρειάζεται να παραπληροφορούμε και να τρομοκρατούμε τον κόσμο χωρίς λόγο. Είμαι πάντα διαθέσιμος για όποιον θέλει ενημέρωση σχετικά με θέματα του χωριού.

Ευχαριστώ.

Κώστας Μουλας

Προεδρος Ξηροπηγαδου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...