Νεά ήττα για το Τρίκορφο…

ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ  2

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 3

Νέα ήττα για την Α.Ε. Τρικόρφου αυτή τη φορά με αντίπαλο την Ένωση Ευηνοχωρίου την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο του Ξηροπηγάδου. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το παιχνίδι χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 7′  με τον Βλαχογιάννη και στο 22′  με τον Αλεξόπουλο με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Το Τρίκορφο θα απαντήσει στο 23′ με διπλή ευκαιρία σε διαδοχικά σουτ Παπακωστόπουλου και Καραπέτσα με τον τερματοφύλακα της Ένωσης  να αντιδρά   εξαιρετικά  σώζοντας την ομάδα του.

Στο 39′ οι φιλοξενούμενοι θα ζητήσουν πέναλτι  αλλά ο κ. Κατσαούνης θα έχει διαφορετική άποψη, στο 41′ ο Παπακωστόπουλος θα κερδίσει πέναλτι ύστερα από ανατροπή από τον  Δασκαλάκη, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Πετσίνης και θα δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα ο Τσιμιτσέλης θα κάνει ωραία σέντρα και ο Αλεξόπουλος με κεφαλιά φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 57′  οι γηπεδούχοι θα μείνουν με παίκτη λιγότερο όταν ο Παπακωστόπουλος θα κλωτσήσει τη μπάλα μακριά ενώ υπήρχε διακοπή στη φάση και θα δεχτεί δίκαια τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Όμως η ομάδα του Τρικόρφου θα  καταφέρει να πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκόρ στο 72′ ‘ύστερα από κάθετη πάσα του Δεδότση Θ. στον Γιαβρούτα που  με  πλασέ  θα κάνει το 2-1. Η αντίδραση των παικτών της Ένωσης ήταν άμεση και στο 85′ με τον Γερετσιάν θα φέρουν το παιχνίδι για δεύτερη φορά στα ίσα. Στο 87’ ο κ. Κατσαούνης θα καταλογίσει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μυλωνά πάνω στο Γερετσιάν, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Βλαχογιάννης και θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Τα τελευταία λεπτά δεν είχαν φάσεις για γκολ παρά μόνο πειθαρχικά παραπτώματα από τους παίκτες του Τρικόρφου με τον Γιαβρούτα Γ. που δεν αγωνίστηκε αλλά αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες που δέχτηκε  στο πάγκο της ομάδας του και του Κυρίτση Γρ. ο οποίος στις καθυστερήσεις δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα . Στα αρνητικά της Α.Ε.  Τρικόρφου είναι οι  πέντε κόκκινες που έχουν δεχτεί ποδοσφαιριστές του μόλις σε τρείς  αγωνιστικές .

Α.Ε. Τρικόρφου: Κανέλλος, Κυρίτσης Γ., Μυτιλήνης, Μυλωνάς, Παπαδόπουλος Ε.,Παπακωστόπουλος, Κυρίτσης Γρ., Καραπέτσας(46 Δεδότσης Χ. 61′ Παπαδόπουλος Ν.), Δεδότσης Θ., Γιαβρούτας, Πετσίνης.

Ένωση Ευηνοχωρίου: Δασκαλάκης , Δημαράς Τ.(61′ Ζαχόπουλος), Γιάννης, Γερετσιάν, Βλάχος, Τσιβανάκης (80′ Πλαστήρας) , Κωνσταντάρας, Τσιμιτσέλης, Αλεξόπουλος, Βλαχογιάννης, Τόλης (54′ Δημαράς Π.).

Το φίλμ του αγώνα.

7′ Ψηλοκρεμαστό Σουτ του Βλαχογιάννη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι θα περάσει άουτ.

22′ Σέντρα του Γιαννή κεφαλιά του Αλεξόπουλου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

23′ Σούτ Παπακωστόπουλου απόκρουση του τερματοφύλακα νέο σουτ Καραπέτσα νέα  απόκρουση  του Δασκαλάκη.

35′ Σέντρα του Γιαβρούτας κεφαλιά του Καραπέτσα η μπάλα ελάχιστα άουτ.

36′ Μόνος μέσα στη περιοχή ο Δεδότσης σούτ η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.

39 Ανατροπή του Τσιμιτσέλη ζητάει πέναλτι η Ένωση Ευηνοχωρίου  όχι λέει ο κ. Κατσαούνης

41′ Γκοολ  Ο Παπακωστόπουλος κερδίζει πέναλτι ύστερα από ανατροπή  του Δασκαλάκη   την εκτέλεση θα αναλάβει ο Πετσίνης και θα κάνει το 1-0

43 ‘ Γκοοολ Σέντρα από δεξιά του Τσιμιτσέλη κεφαλιά του Αλαξόπουλου η μπάλα στα δίκτυα 1-1.

54′ Εκτέλεση φαόυλ του Πετσίνη κεφαλιά του Παπακωστόπουλου η μπάλα άουτ.

55’ Ο  Δεδότσης Χρ.  πέφτει μέσα στην περιοχή ο κ. Κατσαούνης του δείχνει κίτρινη κάρτα για θέατρο

57 ‘ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Παπακωστόπουλο όταν εκτός φάσης κλώτσησε μακριά τη μπάλα.

67′ Ατομική ενέργεια του Τσιμιτσέλη διώχνει πάνω στη γραμμή ο Κυρίτσης Γ.

72′ Κάθετη πάσα στο Δεδότση ο Γιαβρούτας αποδέκτης  με πλασέ κάνει το 2-1

85′ Φάση διαρκείας κεφαλιά Γερετσιάν η μπάλα στα δίκτυα 2-2

87’Γκοολ  Ανατροπή Γερετσιάν από τον Μυλωνά μέσα στη περιοχή ο διαιτητής θα καταλογίσει πέναλτι  την εκτέλεση θα αναλάβει ο Βλαχογιάννης και θα κάνει το 2-3

88’ Δεύτερη κίτρινη στο Γιαβρούτα Γ. στο πάγκο για διαμαρτυρία στο βοηθό.

90+ Δεύτερη κίτρινη στο Κυρίτση Γρ.

 

 

PB100132.jpgPB100133.jpgPB100135.jpgPB100139.jpgPB100140.jpgPB100132.jpgPB100133.jpgPB100135.jpgPB100139.jpgPB100140.jpg

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...