Νεαροί Άραβες ήθελαν να ανατινάξουν λεωφορείο στο Παρίσι (Φωτογραφίες)

Τρόμος ξανά στη γαλλική πρωτεύουσα

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στο Παρίσι, καθώς τρεις νεαροί άνδρες υποστήριζαν ότι έχουν τοποθετήσει βόμβα σε αστικό λεωφορείο και απειλούν τους αστυνομικούς να την ενεργοποιήσουν και να το ανατινάξουν.

Η αστυνομία έχει πιστοποιήσει την ύπαρξη ενός ύποπτου αντικειμένου στο λεωφορείο και έχει αποκλείσει ολόκληρη την περιοχή κοντά στον σταθμό του Μετρό Gobelins.

Φωτογραφίες εμφανίζουν αστυνομικούς να στοχεύουν με τα όπλα τους, τους επίδοξους βομβιστές, ενώ απομακρύνονται οι πολίτες που βρίσκονται στο σημείο.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η αστυνομία κατάφερε να προσεγγίσει τους νεαρούς άνδρες που απειλούσαν να ανατινάξουν το αστικό λεωφορείο. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στα social media ότι συνελήφθησαν δύο άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ συνεχίζεται ο έλεγχος εντός του οχήματος για το ύποπτο αντικείμενο.
Λήξη συναγερμού

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το TF1, φαίνεται να έχει λήξει ο συναγερμός στο Παρίσι. Το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο ανέφερε σε ρεπορτάζ του ότι οι Αρχές μετά τη συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση έχουν συλλάβει δύο νεαρούς οι οποίοι οδηγούνται για ανάκριση στα κεντρικά της αστυνομικής διεύθυνσης του Παρισιού.

Ειδική μονάδα πυροτεχνουργών ερευνά με την συνδρομή ειδικών σκύλων το λεωφορείο στο οποίο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν υπάρχουν εκρηκτικά.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/286355-TORA-Apeiloyn-na-anatinaxoyn-leophoreio-sto-Parisi ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...