Νεαρό ζευγάρι βρέθηκε απαγχονισμένο σε δάσος – «Ζούσαν μαζί, πέθαναν μαζί»

Μια τραγική ιστορία στη Βρετανία έχει βρει το δρόμο της έρευνας, μετά την αυτοκτονία δια απαγχονισμού ενός νεαρού ζευγαριού.

Το νεαρό ζευγάρι βρέθηκε κρεμασμένο από το ίδιο δέντρο με τις λέξεις «προς την αιωνιότητα» και «4 Ever»» ζωγραφισμένες με σπρέι στο δάσος, σύμφωνα με την ακροαματική διαδικασία.

Τα πτώματα του Charlie Eccleston, 19 ετών, και της Zaiga Gravenieks, 20 ετών, ανακαλύφθηκαν από έναν αστυνομικό σκύλο σε ένα απομονωμένο μέρος ενός δάσους στο Hertfordshire στη Βρετανία, το πρωί της 5ης Νοεμβρίου 2017.Το ζευγάρι, το οποίο αγνοούνταν από το Χάλοουιν, είχε εντοπιστεί στην περιοχή από το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας, αναφέρθηκε στην ακροαματική διαδικασία που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες.

Το χέρι της Zaiga ήταν κρεμασμένο πάνω στον ώμο του Charlie και συναισθηματικά μηνύματα που έγραφαν «Προς την αιωνιότητα» και «4 Ever» είχαν ζωγραφιστεί με σπρέι πάνω σε ένα σύμβολο καρδιάς, στο δέντρο.

Είχαν αγοράσει μπογιά και ένα σχοινί πριν τους αφήσει ένα ταξί κοντά στο δάσος. Οι μεταθανάτιες εξετάσεις διαπίστωσαν ότι πέθαναν από ασφυξία. Στο σώμα τους μάλιστα βρέθηκαν ίχνη κοκαΐνης και κάνναβης.

«Ζούσαν μαζί, πέθαναν μαζί»

Σε δήλωσή της που διαβάστηκε στον ανώτερο ανακριτή του Hertfordshire , η μητέρα του Charlie δήλωσε: «Ζούσαν μαζί, πέθαναν μαζί και κατόπιν αιτήματός τους θάφτηκαν μαζί».

Είπε ότι ο Charlie πάλευε με την ψυχική του υγεία από την ηλικία των 12. Είχε παρουσιάσει σημάδια ψύχωσης και άκουγε φωνές που του έλεγαν να αυτοκτονήσει. Ήταν ένας ταλαντούχος μουσικός που τραγουδούσε και έπαιζε κιθάρασε μια μέταλ μπάντα που ονομαζόταν Desert Smoker.

Η μητέρα του δήλωσε: «Παρόλο που δεν είχε αγάπη για τον εαυτό του, λάτρευε τη Zaige. Η Zaige ήταν ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης. Ονειρευόταν να γίνει σχεδιαστής τατουάζ».

«Ήταν εκπληκτικά όμορφη. Μπορούσες πάντα να δεις την αγάπη της για τον Charlie».

Η Zaiga είχε διαγνωστεί με ανορεξία και σύνδρομο Asperger, ανέφερε η μητέρα της σε δήλωσή της. Σπούδαζε μουσική στο κολέγιο του Bedford, αλλά δεν μπορούσε να συνεχίσει.

«Αυτή και ο Charlie ήταν βαθιά ερωτευμένοι», πρόσθεσε.

Image

ζευγαρι βρετανια

(To σημείο που το νεαρό ζευγάρι βρέθηκε απαγχονισμένο)

Ανακρίσεις για την υπόθεση στη Βρετανία
Τα στοιχεία του καθηγητή Hilary McCallion, ο οποίος εξέτασε τον τρόπο με τον οποίο το ζευγάρι αντιμετωπίστηκε από τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, πρόκειται να ακουστούν αύριο. Και σε αυτό το σημείο θα κριθούν πολλά στην υπόθεση της αυτοκτονίας, καθώς και τα δύο άτομα αντιμετώπιζαν προβλήματα και δυσκολίες.

Συνεπώς η στάση των ειδικών που τους παρακολουθούσαν έχει σημασία για την ακροαματική διαδικασία και την διερεύνηση των αιτιών γύρω από την τραγική τους απόφαση να δώσουν τέλος στη ζωή τους από κοινού.

mirror.co.uk



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...