ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ.

Σε μια νέα εποχή μπαίνει από σήμερα η ομάδα της ΑΕ. Παλαιοπαναγιάς. Μετά από συζητήσεις ημερών και με γνώμονα πάντα το παρόν αλλά και το μέλλον της ομάδας μας ανακοινώνουμε την επίσημη έναρξη συνεργασίας με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΕ Ναυπάκτου.

Η ακαδημία ΑΕ Ναυπάκτου είναι μια ακαδημία ποδοσφαίρου του προπονητή και απόφοιτου ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, γυμναστή Νίκου Γεωργακόπουλου. Ο Νίκος, με μακρά πορεία ως ποδοσφαιριστής και στην περιοχή της Αιτωλ/νιας αλλά και εκτός αυτής έχει καταφέρει σε σύντομο διάστημα λειτουργίας της ακαδημίας, να συγκεντρώσει παιδιά όλων των ηλικιών από 5 μέχρι 15 ετών. Στα  3 τμήματα υποδομής που λειτουργούν αυτή την στιγμή (κ12, κ14, κ16) οι διακρίσεις διαδέχονται η μια την άλλη, ενώ οι βάσεις που δίνονται από τους υπεύθυνους της ακαδημίας στα νεαρά παιδιά, είναι πάντα με γνώμονα την πειθαρχία, την συλλογικότητα και το ευ αγωνίζεσθαι.

Αναλογιζόμενοι το μέλλον της ομάδας μας, θεωρούμε ότι μπορεί η πορεία της ομάδας μας να είναι μακρά καθώς μετρά ήδη 37 χρόνια συνεχής παρουσίας στα γήπεδα της Αιτωλ/νίας, αλλά για να υπάρξει και ανάλογη πορεία στο μέλλον, χρειάζεται τα νέα παιδιά. Για τον λόγο αυτό, αποφασίσαμε και ανακοινώνουμε σήμερα την επίσημη συνεργασία μας με την ακαδημία της ΑΕ Ναυπάκτου. Ο λόγος και ο στόχος διπλός. Τα παιδιά που θα “αποφοιτούν” από την ακαδημία θα μπορούν να συνεχίσουν και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο παραπάνω επίπεδο μέσω της ανδρικής ομάδας της ΑΕΠ. Έτσι και η ομάδα μας θα έχει μια ετήσια ροή νέων ποδοσφαιριστών στις τάξεις της και τα παιδιά άνω των 15 ετών θα μπορούν να  συνεχίζουν να κάνουν αυτό που αγαπούν και γιατί όχι να κάνουν και το βήμα παραπάνω.

Επιπλέον, θεωρούμε  ότι ο καλύτερος τρόπος για να επέλθει αυτή «χημεία» ανάμεσα σε εφηβικά και ανδρικά τμήματα είναι με ένα κοινό πρόσωπο στο τιμόνι. Για τον λόγο αυτό ανακοινώνουμε επίσης την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της ΑΕΠ από τον Νίκο Γεωργακόπουλο, προπονητή και υπεύθυνο της ακαδημίας ΑΕ Ναυπάκτου. Ο Νίκος πέραν του χαρακτήρα του και του πάθους που τον διακρίνει, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα της ομάδας μας με επιτυχία και δηλώνουμε ευτυχείς που θα έχουμε την τιμή να προπονεί την ομάδα μας.

Η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς δηλώνει για άλλη μια χρονιά παρόν στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού, έτοιμη να γυρίσει σελίδα στην μακρά πορεία της και να βάλει γερές βάσεις για το μέλλον στηριζόμενη στον υγιή ανταγωνισμό, στην συλλογικότητα και το ευ αγωνίζεσθαι όπως τόσα χρόνια κάνει αδιάλειπτα.

Ο Προέδρος                                                                                                   Το Διοικητικό Συμβούλιο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...