Νεκρός βρέθηκε ηθοποιός της σειράς “Sons of Anarchy”

Νεκρός βρέθηκε ηθοποιός της σειράς
Νεκρός βρέθηκε σε γειτονιά του Λος Aντζελες ο 28χρονος ηθοποιός Johnny Lewis, γνωστός για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Sons of Anarchy».

Σύμφωνα με πληροφορίες, o ηθοποιός θεωρείται ύποπτος για το φόνο μιας 81χρονης ηλικιωμένης, το σπίτι της οποίας είναι πιθανό να νοίκιαζε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το πρωί της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου, η αστυνομία του Λος ’ντζελες απάντησε σε κλήση που ειδοποιούσε για τις κραυγές μιας γυναίκας στη γειτονιά του Los Feliz, και λίγο αργότερα βρήκε την Catherine Davis νεκρή στο σπίτι της. Τις πληροφορίες έδωσε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Cleon Joseph. Ο ίδιος δήλωσε ότι ο Johnny Lewis, που είχε αποφυλακιστεί πέντε ημέρες νωρίτερα, βρέθηκε επίσης νεκρός στο δρόμο μπροστά από το σπίτι της Davis.

Οι πληροφορίες των τοπικών αρχών αναφέρουν ότι ο ηθοποιός είτε πήδηξε σκόπιμα είτε έπεσε από τη στέγη. Η αστυνομία ερευνά ακόμα τα αίτια του θανάτου του με έντονο το ενδεχόμενο να ευθύνεται εκείνος για το φόνο της ηλικιωμένης. Τα κίνητρα του, ωστόσο, παραμένουν άγνωστα.

Τον περασμένο μήνα, ο Lewis είχε κριθεί ένοχος για ένοπλη επίθεση σε συνοικία του Λος Aντζελες, ενώ σε άλλη περίπτωση δεν αρνήθηκε τη συμμετοχή του σε διάρρηξη. Και για τις δύο αυτές αξιόποινες πράξεις, ο Lewis είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση και είναι άγνωστο γιατί αποφυλακίστηκε τελικά και ποιο μέρος της ποινής του είχε εκτίσει προτού αφεθεί ελεύθερος.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...