Νεκρός ο 33χρονος αγνοούμενος στη Ζάκυνθο

ΤΟ Ι.Χ. ΤΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ

Τραγικό φινάλε είχε το θρίλερ της εξαφάνισης του 33χρονου Γιώργου Ζουπάνου στη Ζάκυνθο, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από χθες το βράδυ όταν βρέθηκε παγιδευμένος σε ορμητικό χείμαρρο.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός πριν από λίγο, τρία χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που βρέθηκε ντελαπαρισμένο το αυτοκίνητό του νωρίς το πρωί.

Το θύμα είχε βγει το προηγούμενο βράδυ να διασκεδάσει με φίλους, όμως κατά την επιστροφή του στο σπίτι τον έπιασε η καταιγίδα με αποτέλεσμα οι δικοί του να εντοπίσουν σήμερα το πρωί το αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο σε ένα χαντάκι, κοντά στο δημοτικό σχολείο Κάμπου.

Οι πόρτες ήταν ανοιχτές και τα κλειδιά πάνω στο αμάξι, όμως ο ίδιος παραμένει εξαφανισμένος ενώ το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο.

Την ίδια ώρα, στο νησί καταγράφονται εικόνες Αποκάλυψης. Εκατοντάδες σπίτια έχουν πλημμυρίσει, χωράφια έχουν μετατραπεί σε απέραντες λίμνες και οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους.

Στην πόλη της Ζακύνθου και την περιοχή Αγία Τριάδα ένας παλιός μπαζωμένος χείμμαρος είχε ως αποτέλεσμα να κατεβάσει τόνους λάσπης με τους αγανακτισμένους πολίτες εντός και εκτός πόλης να κάνουν λόγου για απουσία του κράτους σε ότι αφορά τη λήψη αντιπλυμμηρικών μέτρων από πολύ νωρίς.

Σε διάφορες περιοχές σε ολόκληρο το νησί βρίσκονται κλιμάκια του Δήμου και της Αντιπεριφέρειας με επικεφαλής τον Δήμαρχο Παυλο κολοκοτσά και τον Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Νιοτόπουλο. Όλοι τους απευθύνουν έκκληση στους δημότες να μην μετακινούνται εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος και να μείνουν στα σπίτια τους.

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...