Νεκρός στην μεγάλη φωτιά στην Ανδρίτσαινα-Οριοθετημένη η πυρκαγιά ΝΕΟΤΕΡΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ 17:04 – Περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου του 57χρονου που εξέπνευσε στη διάρκεια της φωτιάς θα ρίξει η νεκροψία που θα γίνει στην Πάτρα, στο νοσοκομείο του Ρίου. 

Η πυρκαγιά που ξεκίνησε περίπου στη 1 το μεσημέρι απείλησε το χωριό της Καλλιθέας και οι φλόγες «έγλυψαν» τις αυλές των σπιτιών. Αυτή την ώρα η φωτιά έχει οριοθετηθεί και ενώ επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής με 60 πυροσβέστες και 20 οχήματα , 1 ελικόπτερο Erickson και 2 Canadair.

ΝΕΟΤΕΡΑ 15:14 – Ξεψύχησε 57χρονος ενώ βοηθούσε στην κατάσβεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος δεν έχασε τη ζωή του από εγκαύματα αλλά από αναπνευστικά προβλήματα, λόγω της πυρκαγιάς! 

Προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες και εξέπνευσε από τους καπνούς. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για 57χρονο κάτοικο του χωριού της Καλλιθέας, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Κρεστένων, ωστόσο ήταν ήδη νεκρός. Κάτοικοι είπαν ότι προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά όταν αυτή άρχισε να πλησιάζει το χωριό και όπως όλα δείχνουν, «πνίγηκε» από τον καπνό.

Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην περιοχή Καλλιθέα του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, στην Ηλεία, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που κατακαίει δασική έκταση.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, αρχιπύραρχος Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς όμως να απειλεί σπίτια. Στην περιοχή επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14:12 – Μεγάλη φωτιά μαίνεται στην περιοχή Καλλιθέα της Ανδρίτσαινας στον νομό Ηλείας.

Στο σημείο επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

tempo24.news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...