Νεότερα για την υγεία του ηλικιωμένου που τραυματίστηκε μέσα στα έργα ανάπλασης

Αρκετά σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του ηλικιωμένου που είναι από τους πιο αγαπητούς θαμώνες του λιμανιού καθώς αν και η δεν κινδυνεύει η ζωή σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο τραυματισμός του στη μύτη είναι σοβαρός καθώς δεν έχει σταματήσει η αιμορραγία. Αυτή την ώρα μεταφέρεται στον νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πατρών για περεταίρω εξετάσεις και ιατρική βοήθεια.

Πρώτη ενημέρωση

Ατύχημα με ηλικιωμένο πριν λίγη ώρα στο λιμάνι  της Ναυπάκτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  ο ηλικιωμένος  έχασε την ισορροπία του και έπεσε πάνω στην σιδηρόβεργα που έχει τοποθετηθεί για να συγκρατεί τον  πλαστικό φράκτη των έργων ανάπλασης . Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος παππούς αγαπητός θαμώνας του λιμανιού έπεσε με το πρόσωπο πάνω στην αιχμηρή πλευρά της σιδηρόβεργας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στη μύτη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μεταφέρθηκε με το περιπολικό στο κέντρο υγείας Ναυπάκτου για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εύχομαι περαστικά στον κύριο που έπεσε και γρήγορα να συνεχίσει την καθημερινότητά του.
    Έπεσα κι εγώ σε μέρος που δεν γινόταν έργα. Άτυχη στιγμή. Πιστεύω ότι αν παρθούν σωστά μέτρα, υπάρχει κατανόηση και βοηθήσουν όλοι οι δημότες της Ναυπάκτου θα ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και θα ολοκληρωθεί το έργο ανταμοίβοντας τους πάντες.Με εκτίμηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...