Νικολόπουλος: Ποιοι και γιατί «κάλυψαν» τις ληστείες που έκαναν Τράπεζες και Τραπεζίτες;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτος Κατέθεσε στη Βουλή ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας, Νίκος Νικολόπουλος.
Ο κ. Νικολόπουλος καταθέτει μία σειρά κρίσιμων ερωτημάτων προκειμένου να αποκαλυφθεί, «Ποιοι και γιατί «κάλυψαν» τις ληστείες που έκαναν Τράπεζες και Τραπεζίτες;»

Ολόκληρη η ερώτηση Νικολόπουλου:
Οι καταχωνιασμένες σε κάποιο συρτάρι εκθέσεις του Αρείου Πάγου που αναφέρονται σε διαπραχθέντα οικονομικά εγκλήματα Τραπεζών και τραπεζιτών… αναζητούνται από τον Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος κατέθεσε σχετική ερώτηση στον Υπουργό Οικονομικών.
Ο Νίκος Νικολόπουλος, μόλις περιήλθε σε γνώση του η… αμέλεια της Κυβέρνησης Σαμαρά, που αποδείχθηκε ότι είχε κρύψει τις εκθέσεις, κατέθεσε αμέσως την ερώτηση και καλείται η παρούσα κυβέρνηση να απαντήσει και κυρίως να κινήσει τις διαδικασίες για να αποδοθούν οι ευθύνες στους εμπλεκόμενους.
Στην ερώτηση του ο Νίκος Νικολόπουλος, ανάμεσα στ’ άλλα αναφέρει:
«Ειδικότερα σε μία εκ των εκθέσεων- αυτή που σας επισυνάπτω- γίνεται αναφορά σε εγκληματικές δράσεις διοικήσεων Τραπεζών της χώρας και επισημαίνονται τα ακόλουθα:
«H Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με απόρρητες εκθέσεις από το 2013 αποκαλύπτει τις έρευνες που έχουν γίνει στο τραπεζικό σύστημα της χώρας, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχει κινηθεί καμία ποινική δίωξη!!!»
Δείτε τι αποκαλύπτει η έκθεση του Αρείου Πάγου σχετικά με τις εγκληματικές δράσεις των διοικήσεων των τραπεζών:
Η πολιτική και τραπεζική μαφία σε αυτή την χωρά έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο «καταληστεύοντας μας εκ των έσω!» όπως ξεκάθαρα επισημαίνει η έρευνα!
Ζούμε το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο στον πλανήτη και όλοι οι θεσμοί, που υποτίθεται πως οφείλουν να μας προστατέψουν από το οργανωμένο έγκλημα, σφυρίζουν αδιάφορα!
Επιτέλους παρακαλούνται οι Υπουργοί Δικαιοσύνης και Οικονομικών να μας απαντήσουν που αλλού έχει συμβεί Εισαγγελέας να έχει καταθέσει έκθεση για διαφθορά, εγκληματική δράση τραπεζικών στελεχών και πολιτικών προσώπων και να μην αποδίδονται οι ανάλογες ευθύνες!!!
Απ’ όσα γνωρίζουμε αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ στην Ελλάδα και ΜΟΝΟ από το γνωστό πολιτικό, παραδικαστικό και διαπλεκόμενο σύστημα, που έχει τόση διαφθορά, που αγγίζει και ίσως ξεπερνάει σε ορισμένες περιπτώσεις, τη περίφημη ιταλική Μαφία.
Η υποκρισία και το όνειδος εμφανίζονται σε όλο τους το μεγαλείο, από ένα απολύτως διεφθαρμένο και σάπιο σύστημα εξουσίας!»
Τα ερωτήματα του ανεξάρτητου βουλευτή είναι τα ακόλουθα:
1ον Ποιοι παρέλαβαν και σε ποια συρτάρια βρίσκονται σήμερα οι απόρρητες εκθέσεις;
2ον Αληθεύει ότι έγινε παραλαβή τους από την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, τον Ιανουάριο του 2014 και αν ναι, από ποιον-ποιους;
3ον Αληθεύει ότι από τότε δεν έχει κινηθεί ποινική διαδικασία-δίωξη;
4ον Οι εκθέσεις σε ποιες τράπεζες αναφέρονται συγκεκριμένα ότι έχουν «καταληστευθεί εκ των έσω»;
5ον Πόσοι και ποιοι τραπεζίτες είναι «εγκαλούμενοι» πόσα και ποια πολιτικά πρόσωπα αναφέρονται στις εκθέσεις ως εμπλεκόμενα;
6ον Τι προτίθεσθε να πράξετε προκειμένου να αξιοποιηθούν οι εκθέσεις του Αρείου Πάγου και να πάρουν το δρόμο της Δικαιοσύνης;»

Νίκος Νικολόπουλος on camera : «Ο Νικολούδης καταγγέλει «ληστείες» τραπεζών εκ των έσω και όμως αυτοί ακόμη διοικούν»

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...