Νοσοκομεία: Με «εντέλλεσθε» μετακινήσεις από Μεσολόγγι σε Αγρίνιο- έντονες αντιδράσεις

«Θέλουν να κλείσουν το νοσοκομείο Μεσολογγίου και αφού δεν μπορούν με την τακτική της υποστελεχωσης προχωρούν στο επόμενο στάδιο της εξουθένωσης του προσωπικού με τα ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ».

Τα ανωτέρω τονίζει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείο Μεσολογγίου σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με μετακινήσεις γιατρών στο Αγρίνιο με «εντέλλεσθε», το οποίο και χαρακτηρίζουν ως «καινούργιο μέτρο» από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Αναλυτικά:

Τον τελευταίο καιρό εκτός από τις ελλείψεις σε βασικές ειδικότητες Ιατρικού Προσωπικού (Αναισθησιολόγου – Χειρούργου) με αποτέλεσμα την δυσλειτουργία του Νοσοκομείου μας ήρθε και το καινούργιο μέτρο του ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινιου.

Την Παρασκευή το βράδυ ήρθε έγγραφο στην μετακινούμενη από το Αγρίνιο και μοναδική Αναισθησιολόγο που έχουμε να εφημερεύσει το Σάββατο και ενώ είχε εφημερία και την Κυριακή και αφού προηγουμένως είχε εφημερεύσει την Τετάρτη προγραμματισμένα και την Πέμπτη με ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ.


Το Σάββατο ήρθε έγγραφο με ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ για τον χειρουργό που ήδη εφημέρευε στο Νοσοκομείο μας να πάει να εφημερεύσει στο Αγρινιο αφήνοντας τους ασθενείς στην Χειρουργική κλινική ακάλυπτους.

Την Κυριακή με το ίδιο έγγραφο στέλνει τον χειρούργο στο Αγρινιο για Εφημερία. Βαση όλων των παραπάνω γεγονότων που διαδραματιστήκαν στο Νοσοκομειο μας καταλαβαίνουμε όλοι ποιος είναι ο σκοπός της Διοίκησης του Νοσοκομείου Αγρινίου και τι προσπαθεί να κάνει. Θέλουν να κλείσουν το νοσοκομείο Μεσολογγίου και αφού δεν μπορούν με την τακτική της υποστελεχωσης προχωρούν στο επόμενο στάδιο της εξουθένωσης του προσωπικού με τα ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ. Να γνωρίζουν όμως πως δεν θα τους περάσει.

Το προσωπικό του Νοσοκομείου Μεσολογγίου αντέχει και θα είναι εκεί για να υπερασπιστεί και την λειτουργία του Νοσοκομείου και την σωστή αντιμετώπιση των ασθενών του.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...