Πρόκειται για δύο αντιεμβολιαστές και μία υπέρμαχος του εμβολίου και της υγείας. Τρεις δύσκολες περιπτώσεις. Ιστορίες που μόνο προβληματισμό μπορούν να προκαλέσουν.Τρεις άνθρωποι από την Αχαΐα δίνουν μάχη στη ΜΕΘ. Δύο αντιεμβολιαστές και μία υπέρμαχος του εμβολίου και της υγείας. Τρεις δύσκολες περιπτώσεις. Ιστορίες που μόνο προβληματισμό μπορούν να προκαλέσουν. Για το πόσο ύπουλος είναι αυτός ο ιός! Πώς καταφέρνει να ξεπερνά ακόμη και το εμπόδιο του εμβολίου, όταν το σώμα μας δεν έχει καλό ανοσοποιητικό! Την ίδια ώρα που οι αντιεμβολιαστές κάνουν «πάρτι» με συνωμοσίες και fake news στο διαδίκτυο, τρεις άνθρωποι στέλνουν σιωπηλά το τρανταχτό μήνυμά τους. Δεν μπορούν να μιλήσουν. Είναι διασωληνωμένοι. Ωστόσο η ιστορία τους προκαλεί ρίγη.

Η σελίδα του στο facebook είναι γεμάτη μηνύματα κατά του εμβολίου. Είχε χαρακτηριστεί στην περιοχή της Αιγιάλειας ως ένας από τους πιο φανατικούς αντιεμβολιαστές και αρνητές του κορονοϊού. Όμως ο ιός τον «χτύπησε» με τον πιο άσχημο τρόπο. Ο 55χρονος επιχειρηματίας, πατέρας παιδιών νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρίου. Στην οικογένειά του, κόλλησαν όλοι. Μέχρι και η ηλικιωμένη μητέρα του. Η οποία δυστυχώς στα τέλη της περασμένης εβδομάδας έχασε τη μάχη. Προφανώς ο άνδρας δεν γνωρίζει ότι η μάνα του κατέληξε. Η σύζυγος και τα δύο του παιδιά ήσαν πιο τυχεροί. Νόσησαν, εμφάνισαν υψηλό πυρετό αλλά δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν. Πλέον προσεύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα ο δικός τους άνθρωπος. Οι γιατροί δίνουν καθημερινή μάχη. Όπως για κάθε ασθενή.

Σε διπλανό κρεβάτι, ένας 45χρονος επιχειρηματίας από την Πάτρα. Και εκείνος αντιμετώπιζε τον κορονοϊό με δυσπιστία ενώ ούτε καν συζητούσε το ενδεχόμενο να κάνει το εμβόλιο! Όμως ο κορονοϊός δεν του «χαρίστηκε»! Ιδιοκτήτης beach bar, από τους πλέον αγαπητούς στην Πάτρα και χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Δίνει εδώ και εβδομάδες την μάχη του. Διασωληνωμένος και με τις ευχές όλων να ξεπεράσει τον κίνδυνο. «Είναι πολύ σοβαρά αλλά είμαστε όλοι πάνω καταπάνω» δήλωσε στην «Π» η επίκουρος Καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας Καρολίνα Ακινόσογλου.

Σε ένα τρίτο κρεβάτι, διασωληνωμένη, η πρόεδρος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» Λιολιώ Κολυπέρα. Οι αντιεμβολιαστές κινήθηκαν και για την περίπτωσή της άνανδρα και απάνθρωπα. Τη χρησιμοποίησαν ως «αντι-παράδειγμα» μιας και είναι πλήρως εμβολιασμένη. Σύμφωνα όμως με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες η Λιολιώ Κολυπέρα δεν ταλαιπωρείται ανεξήγητα από τον κορονοϊό, έστω και αν είναι πλήρως εμβολιασμένη. Ο καρκίνος την ξαναχτύπησε μέσα στο καλοκαίρι. Είχε ήδη ξεκινήσει χημειοθεραπείες μέσα στον Ιούλιο. Όπως ήταν φυσικό, το ανοσοποιητικό της σύστημα ήταν υπονομευμένο. Έτσι ο ιός κατάφερε να «αντιμετωπίσει» ακόμη και το εμβόλιο. Η Λιολιώ Κολυπέρα είναι μία μαχήτρια της ζωής. Έδωσε μάχες για την υγεία της και τις κέρδισε. Και όλοι πιστεύουν πως και αυτή τη φορά θα τα καταφέρει.

pelop.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...