Νοτοπούλου: Δεν κάναμε λάθη ως παράταξη, για τις ροζ γόβες κρίνετε εσείς

Η υποψήφια για το δήμο Θεσσαλονίκης σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα Grtimes υποστήριξε ότι δεν ευθύνεται η ίδια και η παράταξή της για την ήττα και τον αποκλεισμό. Η κ. Νοτοπούλου ήταν τέταρτη στον πρώτο γύρο, με ποσοστό 13,51% (16.666 ψήφους).

Οταν ρωτήθηκε εάν έκανε η ίδια λάθη, η Κατερίνα Νοτοπούλου απάντησε:

«Συνηθίζω να κάνω έντονη αυτοκριτική αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω λάθη από την παράταξή μας. Οι υπόλοιπες παρατάξεις πράγματι έκαναν λάθη. Αν είναι λάθος ότι κάποια στιγμή έβαλα ροζ γόβες και συζητήθηκε τόσο, αυτό θα το κρίνετε εσείς. Λάθος ίσως ήταν ότι έχασα τόσο χρόνο, προκειμένου να πείσω ανθρώπους να συμπορευτούν μαζί μας, ανθρώπους που ήδη μοίρασαν την εξουσία από άλλες θέσεις».
Απαντώντας στην ερώτηση εάν το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών και της ονομασίας της Μακεδονίας επηρέασε την παράταξή της και τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε σχετικά:

«Αν δεν υπήρχε η αγωνία των συμπολιτών μας για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε καταγράψει σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα διαφορετικά ποσοστά. Είμαστε οι μόνοι που λύσαμε ζητήματα στη Βόρεια Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε αν ο Γιάννης Μπουτάρης έκανε λάθη στην προεκλογική περίοδο, απάντησε:

«Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε για να συγκροτήσουμε ένα ευρύτατο προοδευτικό μέτωπο. Όποιος δεν συνέβαλε, και ο δήμαρχος, θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

patrastimes.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...