Ντέρμπι στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Ντέρμπι στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

ΕΞΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EUROLEAGUE ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ

Το ντέρμπι της Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ξεκίνησε από το πρακτορείο του ΟΠΑΠ!

Έξι βετεράνοι διεθνείς καλαθοσφαιριστές των δύο ομάδων, οι Γιώργος Καλαϊτζής, Γιάννης Σιούτης, Κώστας Τσαρτσαρής του Παναθηναϊκού, και οι Αργύρης Καμπούρης, Βασίλης Ντάκουλας, Γιάννης Παραγυιός, του Ολυμπιακού έδωσαν ραντεβού το βράδυ της Τετάρτης σε πρακτορείο στους Αγίους Αναργύρους.

Παρακολούθησαν όλοι μαζί τους αγώνες Ολυμπιακού-Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκού, για την 7η αγωνιστική της Euroleague. Φυσικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού που ακολουθεί σήμερα Παρασκευή, στο ΟΑΚΑ, για την 8η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι αναμνήσεις τους από προηγούμενα ντέρμπι «ζωντάνεψαν» σε μια αξέχαστη βραδιά, που πέρασαν μαζί με πολλούς παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ. Δεν έλειψαν βέβαια τα πειράγματα και τα στοιχήματα για το μεγάλο παιχνίδι. Οι βετεράνοι διεθνείς ενημερώθηκαν από το κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα» για τα στοιχήματα και τις αποδόσεις που προσφέρει ο ΟΠΑΠ για το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Πολλές επιλογές και Mega Booster από τον ΟΠΑΠ για το ντέρμπι

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές για το μεγάλο παιχνίδι της Euroleague. Εκτός από το τελικό αποτέλεσμα  και τα under-over πόντων, οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον νικητή του αγώνα μαζί με τον πρώτο σκόρερ, στο τελικό αποτέλεσμα με ή χωρίς παράταση, στον νικητή της 1ης περιόδου και του 1ου ημιχρόνου, στον πρώτο σκόρερ, στο ημίχρονο-τελικό (με παράταση), στα τρίποντα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, στο σύνολο πόντων, στην περίοδο με τους περισσότερους πόντους, στη διαφορά πόντων, στα under-over πόντων παικτών και από τις δύο ομάδες.

Ο ΟΠΑΠ δίνει και μπόνους από 10% έως 100% με το Mega Booster για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, αλλά και για όλα τα παιχνίδια της Euroleague.  Επιλέγοντας τουλάχιστον 4 αγώνες από την Euroleague οι τυχεροί του «Πάμε Στοίχημα» έχουν την ευκαιρία να πάρουν επιπλέον κέρδη +10% για τις 4άδες, +20% για τις 5άδες, +30% για τις 6άδες, +50% για τις 7άδες και +100% για τις 8άδες και πάνω!

OPAP

Οι διεθνείς βετεράνοι καλαθοσφαιριστές Αργύρης Καμπούρης, Βασίλης Ντάκουλας, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιώργος Καλαΐτζής, Γιάννης Παραγυιός, Γιάννης Σιούτης παρακολούθησαν τους αγώνες της Euroleague σε πρακτορείο ΟΠΑΠ

OPAP

Ο Κώστας Τσαρτσαρής με την ιδιοκτήτρια του πρακτορείου ΟΠΑΠ

OPAP

Ο Αργύρης Καμπούρης υπογράφει μπάλες

OPAP

Ο Αργύρης Καμπούρης με θαυμάστρια

OPAP

Ο Κώστας Τσαρτσαρής με τον κόσμο που βρέθηκε στο πρακτορείο

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...