Τη δική του διάσταση μέσα από την καθημερινότητα που ο ίδιος αλλά και πολλοί ακόμα συμπολίτες μας βιώνουν,έδωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος Ντίνος Ζορμπάς.Όντας ο ίδιος πολίτης με κινητικά προβλήματα,δίνει τη δική του διάσταση σε ένα θέμα που απασχολεί την πόλη και δεν είναι άλλο από αυτό της ανάπλασης.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

Eκτός από τον αμίαντο και τους αγωγούς λυμάτων που έπρεπε να έχουν γίνει εχθές όπου υπάρχουν ακομα αλλά με σωστό και νόμιμο τρόπο υπάρχουν και 2 ακόμα βασικά θέματα που έχει η ανάπλαση και κανείς δεν ασχολείται.

Η προσβασιμότητα και η αισθητική.Δεν γίνεται το 2022 να γίνονται έργα και μάλιστα στο κέντρο της πόλης που να κόβουν την πρόσβαση των ΑΜΕΑ και όχι μόνο γιατί σε πέτρα ούτε οι γυναίκες με καρότσι μπορούν να κυκλοφορούν άνετα ούτε γυναίκες με καλά παπούτσια και όταν βρέχει η πέτρα είναι επικίνδυνη για όλους.

Το θέμα αισθητικής είναι ότι τα τελευταία χρόνια από το λιμάνι μέχρι την Αγία Παρασκευή υπάρχουν 7 με 8 διαφορετικές πέτρες που κάνουν το κέντρο της πόλης αισθητικά απαράδεκτο.Εδώ και πολλά χρόνια κάποιοι θεωρούν το κέντρο της Ναυπάκτου τσιφλίκι τους και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να το κάνουν ησυχαστήριο και ως διά μαγείας να εξαφανίστουν τα αυτοκίνητα χωρίς να έχουν εναλλακτικές διαδρομές μόνο και μόνο με το γκραπα γκρουπου το οποίο ΚΑΝΕΝΑΝ δεν απέτρεψε παρά μόνο βρίζουν όταν περνούν.

Η Ναύπακτος δεν πρόκειται να γίνει ησυχαστήριο όσο και αν το θέλουν καποιοι! https://www.facebook.com/100002211871041/videos/607972490604535/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...