Ντ.Τσουκαλάς:H Ναυπακτία μπορεί να κερδίσει το στοίχημα των 4 εποχών

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ομολογουμένως η Ναύπακτος και ευρύτερα η Ναυπακτίας κινήθηκε σε εξαιρετικά επίπεδα από άποψη επισκεψιμότητας.

Κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί, με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή.Αυτό τονίζει ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού του δήμου Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς σημειώνοντας, ότι οι περισσότερες κρατήσεις σε όλη τη χώρα φέτος παρουσιάζουν το εξής χαρακτηριστικό: είναι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

Τα δικά μας πλεονεκτήματα:

Οι συγκοινωνιακοί άξονες συνεχίζει ο κ.Τσουκαλάς, που έχουν φέρει τη Ναυπακτία στο κέντρο των πλέον σημαντικών τουριστικών αξόνων της χώρας: Ολυμπία – Ναύπακτος – Δελφοί, Αθήνα – Κόρινθος – Ναύπακτος – Γιάννενα.

Η Ναυπακτία αποτελεί προορισμό που μπορεί να κερδίσει το στοίχημα του τουριστικού προορισμού των 4 εποχών. Έχει όλα τα εφόδια να αποτελεί τον ιδανικό προορισμό.Σημαντική είναι η προσπάθεια που καταβάλλεται από τους επαγγελματίες για την τήρηση των μέτρων.Σε καθημερινή βάση, και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποιούνται rapid tests στο κτήριο Τσώνη δωρεάν, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούμε και τους επισκέπτες μας.

Τα κρούσματα ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά χαμηλά, ενώ σημαντική είναι και η ανταπόκριση των πολιτών της Ναυπακτίας στον εμβολιασμό. Έχουμε ξεπεράσει τους 6.000 εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, ενώ αρκετοί πολίτες εμβολιάζονται και στα Νοσοκομεία του Ρίου, των Πατρών και του Μεσολογγίου, γεγονός που σημαίνει ότι χτίζουμε ένα ολοένα και πιο ισχυρό τείχος ανοσίας.Η Ναυπακτία αποτελεί προορισμό που συνδυάζει βουνό και θάλασσα.

Η μοναδικότητα του τοπίου και τα εξέχουσας σημασίας ιστορικά και αρχαιολογικά σημεία της περιοχής σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες που μπορεί ένας σύγχρονος επισκέπτης να κάνει τόσο στην ορεινή Ναυπακτία όσο και στην πεδινή-παραθαλάσσια είναι πολλές.Κωδικοποιώντας τις δράσεις που μπορεί να προσφέρει η Ναυπακτία στον τομέα του τουρισμού-πολιτισμού, αυτές εκτείνονται στους τομείς:

1. Αγροτουρισμού

2. Ορειβατικού – αναρριχητικού και περιηγητικού τουρισμού

3. Θρησκευτικού τουρισμού

4. Πολιτιστικού τουρισμού

5. Παραθεριστικού τουρισμού

6. Κυνηγετικού τουρισμού

7. Αθλητικού τουρισμού

8. Συνεδριακού τουρισμού

9. Εναλλακτικού τουρισμού

10. Βιωματικού τουρισμού



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...