Νότης Σφακιανάκης: “Δε θα έπρεπε να χρειάζεται να οπλοφορώ” (VIDEO)

Νότης Σφακιανάκης: “Δε θα έπρεπε να χρειάζεται να οπλοφορώ” (VIDEO)
Τι δήλωσε ο καλλιτέχνης για τις ληστείες που μαστίζουν την εποχή μας;
Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε για της ληστείες, ενώ εξομολογήθηκε στην εκπομπή “Αυτοψία” και τον Αντώνη Σρόιτερ μια προσωπική του εμπειρία.Ο καλλιτέχνης δήλωσε πως έκλεψαν το σπίτι του ενώ ήταν μέσα μαζί με την οικογένειά του, και πως αυτό δε συνέβη μόνο μία φορά, αλλά δύο.

{youtube}ZwBDyY69d_k#!{/youtube}

Σχετικά με το θέμα της οπλοφορίας δήλωσε: “Δεν θα έπρεπε να χρειάζεται να οπλοφορώ γιατί θα έπρεπε να ζω σε μια ευνοούμενη κοινωνία όπου δεν θα υπήρχε εγκληματικότητα.” Συνεχίζει τον προβληματισμό του ως προς τις συνέπειες που θα υποστεί κάποιος που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει το όπλο του για να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογένειά του λέγοντας πως “Θα πρέπει να έχεις αντιληφθεί τι έχεις στα χέρια σου και πως θα το χρησιμοποιήσεις στην εσχάτη των περιπτώσεων. Είσαι όμως προετοιμασμένος για να λειτουργήσεις όπως πρέπει; Ποιες είναι οι κυρώσεις που θα υποστείς αν προστατέψεις την οικογένειά σου ενώ παράλληλα αφαιρέσεις αμυνόμενος μια ζωή;”

{youtube}7-V0wkH2n6M{/youtube}

Ο Νότης καταλήγει πως δεν θα έπρεπε να ζούμε σε μία κοινωνία τρομοκρατίας και να φτάσουμε στο σημείο το λογικό να φαντάζει ιδεατό και ουτοπία. Αυτός σίγουρα είναι ένας προβληματισμός που τριγυρνάει στο μυαλό όλων μας. Κι αν όχι, θα έπρεπε…

www.tralala.gr

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...