Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βουρλιώτης, καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, μίλησε και για τη σχέση του με την Όλγα Καρπαθάκη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βουρλιώτης αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό» πως συνεχίζει να μένει στο ίδιο σπίτι με την πρώην σύζυγό του, Όλγα Καρπαθάκη, λόγω της κόρης τους.

«Έχουμε χωρίσει περίπου έναν χρόνο τώρα, αλλά μένουμε όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι. Υπάρχει ένα κλίμα πολιτισμένο. Όλα ξεκινούν από το πόσο σέβεσαι τον άλλο στην απόφαση που έχει πάρει», είπε αρχικά ο Νίκος Βουρλιώτης.

«Η βάση είναι ότι κι οι δυο μας θεωρούμε ότι είμαστε οικογένεια, δεν χωρίζεις ποτέ από έναν σύντροφο. Αυτή η διαδρομή σε συνδέει για πάντα.

Δεν είναι κάτι που μπορώ να συζητήσω, η κόρη μας είναι μικρή και δεν θέλω να τα συζητάω αυτά στην τηλεόραση. Η Δέσποινα μπορεί να καταλάβει τα πάντα», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Για να μην τον φέρει σε δύσκολη θέση, η Φαίη Σκορδά άλλαξε κουβέντα.

«Ας αλλάξουμε θέμα, αν μπορεί να μας βλέπει τώρα η Δέσποινα. Πολλά φιλάκια», είπε η παρουσιάστρια, διακόπτοντας έτσι την κουβέντα.

newsit.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...