Η πρόγνωση του καιρού σήμερα στα όρια του πλέγματος 9-11 km και από το 2023 στα 5 km είναι αναγκαία και επιβεβλημένη σε κάθε περιοχή της Ελλάδος της Ευρώπης και του πλανητη,( διότι και εκεί έχουμε περεμφερή ακραία καιρικά φαινόμενα υδρομετεωρολογικής και πασης φύσεως.
Πιό συγκεκριμένα αναφέρω την περιοχή της καταγωγής μου την Ναύπακτο, αποκωδικοποιώντας το μετεώγραμμα πρόβλεψης του καιρού ( νέφωση , ύψος βροχής, διέυθυνση και ταχύτητα ανέμου και τέλος μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία ανά ημέρα ).
Συνεχίζοντας αναφέρω οτι αυτά είναι κάτι που θα μπορούσαν όσοι ήθελαν και ηδύναντο να προβλέπουν αυτά τα φαινόμενα επι πάσης θέσεως και γεννήσεως ώστε να τα υπηρετούν προκειμένου να αποτρέπονται κίνδυνοι σε ανθρώπινες ζωές ή του περιβάλλοντος και εν γενει κρισεις.

Συνημμένα παραθέτω κάτωθι το μετεωγραμμα της περιοχής Ναυπάκτου, με ρητή μνεία ότι το ίδιο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος, και της Ευρωπης με ταυτόχρονη μετάδοση της πρόγνωσης αυτής του καιρού στο κινητό τηλέφωνο προς χρήση παντός ενδιαφερομένου.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΡΙΣΕΙΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...