Ν.Νικολόπουλος:Έφυγα για να μείνω στην πρώτη γραμμή.

 Με μια ομιλία στην οποία ήταν έντονο το πολιτικό, συναισθηματικό και προσωπικό στοιχείο, συνόδεψε την παραίτηση του από τη θέση του υφυπουργού εργασίας ο αχαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Νικολόπουλος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας.

Ο κ. Νικολόπουλος μιλώντας σε κλειστή συγκέντρωση πολιτικών στελεχών υπεραμύνθηκε της απόφασής του να παραιτηθεί, θέτοντας ευθέως θέμα μνημονίου και επιλογών στην επαναδιαπραγμάτευση εκ μέρους της κυβέρνησης, τονίζοντας πως «εύχεται να κάνει λάθος» διαμηνύοντας συγχρόνως πως θα μείνει στην πρώτη γραμμή.

Ο για δέκα ημέρες υφυπουργός εργασίας της τρικομματικής κυβέρνησης αναφέρθηκε με νόημα στη δήθεν λεβεντιά να λέμε ΝΑΙ και πως δεν είσαι για τα δύσκολα  όταν λές ΟΧΙ στην εξαθλίωση των πολιτών.

Υποστήριξε πως είναι εδώ στα δύσκολα που προκύπτουν τα νέα υφεσιακά μέτρα, στις νέες μειώσεις, μισθών και συντάξεων, εφάπαξ και επικουρικών, αναπηρικών, προνοιακών, πολυτεκνικών και άλλων επιδομάτων.

Σε ότι αφορά στην επόμενη ημέρα τόνισε πως δεν παραιτήθηκε για να φύγει, αλλά για να μείνει στη Νέα Δημοκρατία και στη βουλή, ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί τόσο του κ. Βενιζέλου όσο και του κ. Κουβέλη καθώς και του κ. Λούλη με αφορμή τις σε βάρος του αναφορές.

 

«Η περασμένη Παρασκευή ήταν μια εφιαλτική μέρα» – είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Ν. Νικολόπουλος, προσθέτοντας ότι – «Μετά τη συνάντηση με την «τρόικα», στριφογυρνούσαν στο μυαλό μου χιλιάδες σκέψεις. Ήξερα πως δεν μου ήταν πλέον δυνατό, να συναντηθώ εκ νέου μαζί της, βάζοντας στο «ράφι» όλα και τα 18 μέτρα που δεσμευτήκαμε προεκλογικά».

Κλείνοντας ο Αχαιός βουλευτής δεν δίστασε να κάνει αναφορά που παραπέμπει ακόμα και στους …νενέκους του παρελθόντος, τονίζοντας πως «το όνομα «Νίκος» γράφεται με γιώτα και όχι με… άλφα γιώτα.

«Ναι-κος» δεν υπήρξα ποτέ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...