Ν.Παππάς: Η ΝΔ κολλημένη στο success story του κ. Σαμαρά

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, σημειώνοντας πως η χθεσινή συζήτηση διαπιστώθηκε εκ νέου το στρατηγικό πρόβλημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης .

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό στο «Κόκκινο», ανέφερ πως : «η ΝΔ είναι εγκλωβισμένη στο αφήγημα του success story του κ. Σαμαρά. Είναι κολλημένη στις κεντρικές νεοφιλελεύθερες επιλογές που θέλουν να εφαρμόζουν», για να προσθέσει πως από την κυβέρνηση «γίνεται αγώνας καθημερινός, απεγκλωβιζόμαστε και ξελασπώνουμε και αυτό γίνεται με όρους αριστεράς. Η ανάπτυξη θα έρθει και θα έιναι δίκαιη».

Σχολιάζοντας δε τη στάση της κας Γεννηματά, ανέφερ πως «υπάρχει μια θεμελιώδης αντίφαση. Υποτίθεται ότι συμμετέχει στο δημοκρατικό σοσιαλιστικό κόμμα» αλλά οπως είπε η ρητορική της απέχει από τις θέσεις των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. Τόνισε δε, ότι «δεν αντέχει στο χρόνο μια τακτικη που κατά 90% καθυβρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, υπογράμμισε ότι Η χρυσή αυγή είναι μια οργάνωση που έχει χαρακτήρα εγκληματικό και πρόσθεε ότι εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη «είχαμε την αποτύπωση μιας προσπάθειας να χαιδέψει κάποια ακροατήρια που είναι στα ακροδεξιά του».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/291292-N-Pappas-E-ND-kollemene-sto-success-story-toy-k-Samara ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...