Ν. Υόρκη: Ένας νεκρός και έξι τραυματίες από τα πυρά στο «Lebanon Hospital» (Βίντεο)

Νεά Υόρκη

Ο δράστης είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για σεξουαλική παρενόχληση

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και έξι τραυματίστηκαν στο περιστατικό με πυροβολισμούς στο νοσοκομείο «Lebanon Hospital» στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, ενώ ο δράστης -γιατρός, πρώην υπάλληλος του νοσοκομείου- αυτοκτόνησε, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Νεκρή είναι μία γιατρός, ενώ έξι άτομα τραυματίστηκαν, οι πέντε από αυτούς σοβαρά.

Σύμφωνα με τους New York Times, τουλάχιστον τρεις γιατροί δέχθηκαν πυρά.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης, με ανάρτησή της στο Twitter, κάλεσε τους πολίτες να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Έρευνας (FBI) ανακοίνωσε ότι το περιστατικό δεν έχει «καμιά σύνδεση» με την τρομοκρατία και πρόσθεσε ότι την έρευνα χειρίζεται η αστυνομική διεύθυνση της Νέας Υόρκης (NYPD).

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους που επικαλείται το Reuters, ο δράστης με ένα λευκό, ιατρικού τύπου πανωφόρι, ήταν οπλισμένος με ένα τουφέκι εφόδου που έμοιαζε με M-16 και φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοπυρποληθεί κάποια στιγμή, ενώ όταν η αστυνομία εισέβαλε τον βρήκε να έχει αυτοκτονήσει με το όπλο του.

Ο ίδιος γιατρός είχε συλληφθεί και στο παρελθόν, το 2004, για σεξουαλική παρενόχληση, καθώς μία 23χρονη είχε καταθέσει στην αστυνομία ότι ο Μπέλο την άρπαξε και την πήρε σηκωτή λέγοντάς της «Θα έρθεις μαζί μου». Συνελήφθη ξανά το 2009, όταν δύο γυναίκες ανέφεραν ότι προσπαθούσε να δει κάτω από τις φούστες τους με καθρέφτη.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ενεργοποιήθηκε και ο συναγερμός φωτιάς στο νοσοκομείο, από την προσπάθεια του δράστη να αυτοπυρποληθεί. Το νοσοκομείο εκκενώθηκε όταν έγινε αντιληπτό ότι κάποιος άνοιξε πυρ στους ορόφους του. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν να αναζητούν τον δράστη, τον οποίο βρήκαν νεκρό.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/290931-N-Yorke-Enas-nekros-kai-exi-traymaties-apo-ta-pyra-sto-Lebanon-Hospital-Binteo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...