Νetflix: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν τον λογαριασμό τους στην πλατφόρμα

Νetflix: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν τον λογαριασμό τους στην πλατφόρμα
Νetflix: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν τον λογαριασμό τους στην πλατφόρμα


26/05/2020 – 12:20

Το Netflix ξεκινά «ξεσκαρτάρισμα» με προφιλ που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ και χρόνια. Έτσι η NFLX) θα αρχίσει να ρωτά τους ανενεργούς χρήστες του εάν θέλουν να διατηρήσουν τη συνδρομή τους.

Εάν δεν θέλουν ή αν δεν απαντήσουν, η εταιρεία θα ακυρώσει αυτόματα την υπηρεσία τους, δήλωσε το Netflix την Πέμπτη. «Γνωρίζετε αυτό το αίσθημα όταν συνειδητοποιείτε ότι πληρώνετε για κάτι άλλα δεν το έχετε χρησιμποιήσει για χρόνια;», ανέφερε ο Eddy Wu, διευθυντικό στέλεχος του Netflix, σε δήλωσή του. «Στο Netflix, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι οι άνθρωποι να πληρώνουν για κάτι που δεν χρησιμοποιούν».

Η εταιρεία θα επικοινωνήσει με όλους όσους δεν έχουν παρακολουθήσει «τίποτα στο Netflix για ένα χρόνο από τότε που ξεκίνησαν τη συνδρομή τους», δήλωσε ο Wu. Η εταιρεία θα κάνει το ίδιο για όποιον έχει σταματήσει να παρακολουθεί κάτι στο Netflix για περισσότερα από δύο χρόνια.

Το Netflix θα ξεκινήσει να στέλνει τα σχετικά email ή ειδοποιήσεις στις εφαρμογές αυτήν την εβδομάδα.

Το Netflix σημείωσε ότι οι ανενεργοί λογαριασμοί «αντιπροσωπεύουν λιγότερο από 0,5% της συνολικής βάσης μελών μας» ή «είναι μόνο μερικές εκατοντάδες χιλιάδες».

«Πάντα πιστεύαμε ότι πρέπει να είναι εύκολο να εγγραφείτε και να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix. Έτσι, όπως πάντα, όποιος ακυρώσει τον λογαριασμό του και μετά επανέλθει εντός 10 μηνών θα έχει ακόμα τα αγαπημένα του, τα προφίλ του, τις προτιμήσεις προβολής και τα στοιχεία του λογαριασμού του ακριβώς όπως ήταν όταν έκλεισε το λογαριασμό», είπε ο Γου.

«Εν τω μεταξύ, ελπίζουμε ότι αυτή η νέα προσέγγιση θα εξοικονομήσει χρήματα σε κάποια άτομα που τα βγάζουν με δυσκολία».

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...